Acil Anlık Tüketim

Muhammed 52

Aktif Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2011
Arkadaşlar aracım 2011 1.3 doblo.yeni farkettim rampa inerken viteste kaçta olursa olsun anlık tüketim 50.0 gaza basmadan.gaza basınca geri düşüyor bilgisi olan yazsın basit birşeymi yoksa ciddimi

Normalde gaza basmayınca hangi viteste olursa olsun en fazla 2.2 yakması lazım diye biliyorum

Foruma hoşgeldin profil ayarlarından avatar yüklersen memnun oluruz.

Senin için çektim gazdan ayak Çekili vaziyet yanlız 1.6

20170214_192954.jpg

Dosyalar

• 20170214_192954.jpg
    20170214_192954.jpg
    56,2 KB · Okunma: 34
Normal degil.. kullandigim doblolarin hepsindede rampa asagi gazdan ayagimi cekip salinca 2.0 gosteriyordu...

(link)

İlacın burada 😉

Test için teşekkürler.servisten bir arkadaşım halletti bakım yapıldı 120 bin menü karışmış şuan 2.0

@Muhammed 52
Maşallah

Volkswagen de 0 a düşüyordu doblo da neden 2.0 dan aşağıya düşmüyor bilen varmı

Gazdan ayağımızı cektigimizde yakıt yakmama sistemi varmı

@Atlantis 99
Bunu ben de merak ediyorum. Bilen var mı acaba?

@Atlantis 99
0 gosteriyorsa yanlis ölçüm yapiyodur.motor calistigi surece yakit yakar.Ama 1lt Ama 2lt

Bir yanlışlık yok yokuş aşağı gazdan ayağınızı cektiginizde hiç yakit yakmayan bir sistem var bunada şahit oldum konya dan antalyaya inerken yakit göstergesinin bozulduğunu dusunmustum

Rolantide yanlış hatırlamıyorsam 0.6 anlik yakit tuketimi gosteriyordu

@Atlantis 99
Ayni fikirde değilim gosterge sıfır dese bile yakacagini dusunuyorum sonucta yokuş asagida rolantede gidiyor.yakmamasi icin yakıt pompasi yakit vermemesi lazım. Bu durumda arac stop eder.yakit beslemesi ile calisan sisteme aykiri bi yontem.yanlış anlamayin şahsi fikrim bu yönde

Sanırım sistemin adı fuel cut off

İyi akşamlar arkadaşlar bende birkaç bişey yazayım. İlk olarak eğim yeterliyse araç viteste ve güç istemiyorsa tekerden gelen güç ile birlikte 0 yakıtla enjektöre gelen yakıt geri dönüş yapar tüketim 0 dır. Yol bilgisayarı gelişmiş araçlar tam olarak ortalama 0.1 0.6 arası detayda gösterir dobloda gelişmiş yol bilgisayarı olmadığı için 2.0 gösteriyor sıkıntı yok. Eğer yokuş aşağı vitesi boşa atar frene basarak inerseniz aksine durduğu yerde rolantide çalıştığından fazla yakar fren vakumunu arttırmak için zaten vites boşta iken frene basınca dikkatli bakarsanız devirde az bi yükselme gözükebilir basma kuvvetine göre 1000dev in üstüne bile çıkabilir.

Back