ACİL!!! ACİL!!! ACİL!!!

SoNsUzAşK

Aktif Üye
Adı
Taha
Modeli
Renk
Gri(Çöl)
S.a 1,6 2011 premio çalışmıyor.Aracın kontağını açtığımızda bir horuldama sesi geliyor kızdırma bujileri sönünce o ses de gidiyor.Daha sonra marşı basıyoruz araba marş alıyor fakat çalışmıyor.Marşı bırakınca aynı horlama sesi 2-3 sn daha devam ediyor.Acil yardıma ihtiyaç var aynı olayda tecrübe edenler varsa yardım ederseniz sevinirim.İyiyi forumlar...

Mazot pompası filtreleri ve hortumları kontrol edilmeli gibime geliyor.

Aynı araçtan bedede olmasına rağmen
Bende bunun gibi bir sorun ilk kez duyuyorum
Bu forumu takip etmenin bir faydasıda bunun gibi olabilecek arızaları önceden haberdar olmak
Eğer gerçekten mazot bitmesi veya donması tıkanması ile ilgiliyse
ilk başta ciddi bir sorun gibi görüne arızanın korkulacak bir şey olmadığı anlaşılıyor
Dediğiniz gibi kışın mazot donmuş olabilir
Kamyoncular deponunaltına ateş yakıyorlarya ordan aklımda kalmış.

Araçta yarım depo mazot var.Bazı tanıdıklarda depo pompası donmuş dediler.Bizde aracın başka bir yerine zarar vermemesi için bekletiyoruz.Yarın hava 7 derece olacakmış yarın inş çalışır.

marşa bastığınızda gösterge ekranı gidip geliyor mu ve ibreler de oynama oluyor mu eğer böyle birşey var ise akü bitmiş olabilir diğer ihtimalde rail yani yüksek basınç pompasında arıza olabilir

@doblo vip premio
Aracın aküsü bitmemiş marş basıyor.Kaputu açıp baktım yeşil renkte akü zaten.Arabayı salıdan beri bekletiyorum bakalım yarın bidaha bascam.İnş çalışır.

Benim araç 5 aylıkken benzer durum olmuştu aracı bir yere park ettim 10 dk sonra araç çalışmadı immodan sanmıştım ama çekiciyle sanayiye götürdüğümde araştırmalar sonucunda pompanın sigortası yanmış 1 liralık sigortadan olduğu ortaya çıktı bir sürü çekici parası verdim

Bence sigortaya bakın ondan değilse bile soğuktan olmuştur

Iki hafta once eksi 15 derecede araba yaklasik 7 marsta anca calismisti mazot filtresini kontrol ettririn diye yazdi ekranda.Sonra baska yerden mazot aldim araba duzeldi.mazotta sikinti olabilir donmustur buyuk ihtimal.

@SoNsUzAşK
Sizin araç hala çözüme ulaşmadımı ulaştıysa arıza nerden çıktı
Bunları belirtinki aklımızın bir köşesinde kalsın bizimde başımıza gelirse arızayı çözüme ulaştırma babında faydası olur.

@SoNsUzAşK
Hiç bir müdahala yapmadan kendiliğindenmi çalıştı ?

geçmiş olsun inşallah birdaha sıkıntı çıkmaz

Büyük ihtimal depodaki pompa dondu mazotu basamadığından ses geliyor kontağı açtığınızda belli bir süreden sonra ses kesiliyor ise o an depoda ki pompa daha mazot basmaz ve durur

Hayırlı aksamlar gürkan

Back