Açıklamayı Okuyun...

ilan tarihide çok eski uyduruk bi ilan 😀*hehe*😀

navigasyon televizyon fln diye nerde o navigazyon televizyon dvd 😀 koptum ya

sevgili srkadaşlarım...bu kardeş neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama...ne içtiyse.....dehşet kafası olmalı.....ilanı süsliyeyim demiş ama fazla sallamış hepsi o.......yoksa araç hill holderli komfor paketli premio...start stop ta var...full araç okeyde...hepi topu bu yani....

EGZOZ DUMANI ATMAYAN EGZOZ BAŞI

bu nasıl oluyor egzos dumanı nereye gidiyor*hehe*

sevgili srkadaşlarım...bu kardeş neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama...ne içtiyse.....dehşet kafası olmalı.....ilanı süsliyeyim demiş ama fazla sallamış hepsi o.......yoksa araç hill holderli komfor paketli premio...start stop ta var...full araç okeyde...hepi topu bu yani....

abi o içtiğinden bende istiyorum.belki benim arabada uçar.

soralım abiye ne içmiş.....5 tl lik nos arması......bildiğimiz sd karttan video seyredilen navi.....vay anasını...ben korkarım biraz daha satamazsa aracı.....arka cama yapıştırdığı cadilllac armasına istinaden......aracım...cadillac fabrikasnda özel yapıldı diyebilir...

+ FULL EBS SİSTEMİ ( ARAÇ 130 ' A GELDİĞİNDE YERE YAPIŞIYOR 150'YE GELDİĞİNDE LASTİKLER ÇARK EDİYOR )

bide şu var 🙂

+ FULL EBS SİSTEMİ ( ARAÇ 130 ' A GELDİĞİNDE YERE YAPIŞIYOR 150'YE GELDİĞİNDE LASTİKLER ÇARK EDİYOR )

bide şu var 🙂

işte bu fena bir özellik....bunu soracaksan hiç sorma iso...bunu anlatmak için çok döküman kurcalamam lazım...

soralım abiye ne içmiş.....5 tl lik nos arması......bildiğimiz sd karttan video seyredilen navi.....vay anasını...ben korkarım biraz daha
satamazsa aracı.....arka cama yapıştırdığı cadilllac armasına istinaden......aracım...cadillac fabrikasnda özel yapıldı diyebilir...

*hehe**hehe**haha**haha2*

soralım abiye ne içmiş.....5 tl lik nos arması......bildiğimiz sd karttan video seyredilen navi.....vay anasını...ben korkarım biraz daha satamazsa aracı.....arka cama yapıştırdığı cadilllac armasına istinaden......aracım...cadillac fabrikasnda özel yapıldı diyebilir...

😀😀😀😀😀

valla ...ne gülüyorsunuz.....bu kadar sıkan...onuda skar yakında

Dizel motorlara "NOS" sistemide uygulanmaktadır.Ancak alınan verim öylesine yüksektirki araç yarış amaçlı ;ciddi modifiye edilmeyecek ise , standat aktarma organları kırılabilir.

alıntıdır..

yazacak baska bısey bulamıyorum .. açıklamalar kısmında o kadar sallamıs ki ne yazsam bilemedim .. 🙂

yaaa sevgili kardeşim...aklı olan ve az birşey araç tan anlayan herkez....bu ilanda sallama bir sürü şeyin oldugunu görecektir zaten...

[youtube]LvCdG1NlREA[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=LvCdG1NlREA

*hehe*

[youtube]LvCdG1NlREA[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=LvCdG1NlREA

*hehe*
😀 😀

EGZOZ DUMANI ATMAYAN EGZOZ BAŞI

bu nasıl oluyor egzos dumanı nereye gidiyor*hehe*
*hehe**hehe**haha*

ilanı sahibinden com a şikayet ettim....yalan beyan diye...sitemizin adını vererek. yönetici olduğumu bu ilanın insanları kandırdığını yazdım....gönderdim...

Back