emrbzlk
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 6 Ağustos 2021
- Adı
- Yunusemre
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Soket değilde kablolu olma ihtimali yüksek foto var mı ?Arkadaşlar aracım bugun abs auto hold ve asr lambası yaktı aracın sol ön tekerine baktıgımda bir kablonun boşta oldıgunu gördüm muhtemelen söket tarzı bişi abs sensör kablosu oldıgunu düşünüyorum ama bir türlü yerini bulmadım daha önce bunu takan varmı
O kablo fren papuclarının kablosudur abs kablosu değildir.teker abs kablosu oladar kolay çıkacak yerde degil bendede olmustu iki sefer kendiliginden duzeldi ikiside sarsintili yolda olmustuArkadaşlar aracım bugun abs auto hold ve asr lambası yaktı aracın sol ön tekerine baktıgımda bir kablonun boşta oldıgunu gördüm muhtemelen söket tarzı bişi abs sensör kablosu oldıgunu düşünüyorum ama bir türlü yerini bulmadım daha önce bunu takan varmı
Abs rulmandan okumuyor mu ben mi yanlış biliyorum ?O kablo fren papuclarının kablosudur abs kablosu değildir.teker abs kablosu oladar kolay çıkacak yerde degil bendede olmustu iki sefer kendiliginden duzeldi ikiside sarsintili yolda olmustu
Hocam aküden de yapıyo olabilirArkadaşlar aracım bugun abs auto hold ve asr lambası yaktı aracın sol ön tekerine baktıgımda bir kablonun boşta oldıgunu gördüm muhtemelen söket tarzı bişi abs sensör kablosu oldıgunu düşünüyorum ama bir türlü yerini bulmadım daha önce bunu takan varmı
Evet abs kablosu aksın poryaya bağlandığı noktada konumlandırılmış amortisörden aşağıya inen kablo.Abs rulmandan okumuyor mu ben mi yanlış biliyorum ?