70.000 KM de bugün titremeye başladı

replay

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar bugün doblomun aşırı derecede titrediğini fark ettim.Nasıl derseniz bugün beykozda bir köye gittim yerler çimende arac pati cekerek cıktım ordan baya bir devirde kullanıldı ama lastikler bosa döndü sadece ne olduysa bundan sonra oldu. özellikle yokusta durup kalkarken accayip titriyor 2500-3000 devirde gaza basarsan anca titremiyor buda normal değil tabi kalkmak için baskı balatamı bitti bir günlük olucak işmi bu ?

tahsin kardeşim. o çimen diye bahsettiğin yerde sen baya bi yormuşşsun balatayı gibime geliyor.

büyük ihtimal ile askı sıyırmıştır zaten zamanıda gelmiş bazı 1.3 d1 ve d2 lerde baskı 60 70 binde sıyırıyor ve titreme yapıyor

büyük ihtimal ile askı sıyırmıştır zaten zamanıda gelmiş bazı 1.3 d1 ve d2 lerde baskı 60 70 binde sıyırıyor ve titreme yapıyor

Nedir oğuz abim onun fiyatı ?

askı yazmışım kusura bakmayın yani baskı balata sıyırmıştır tahminen işçiliği ile 350 400 civarını bulabilir işçiliği çok uzun kendisi 150 lira diye hatırlıyorum

askı yazmışım kusura bakmayın yani baskı balata sıyırmıştır tahminen işçiliği ile 350 400 civarını bulabilir işçiliği çok uzun kendisi 150 lira diye hatırlıyorum
Anladım ben zatende Evet doğru söylüyorsun ama simdi yok öyle bir titreme dün yaptı ama şimdi bi üsküdara gittim geldim yok öyle birşey acaba dün cokmu zorladık balataları ?

dün zorlanınca ısınmıştır çok ondan öyle yapmıştır. çok zorlanmadığı için bugün daha yapmamıştır.

yüklü arabayla trafiğe girince titreme bendede oluyo. ertesi gün geçiyor.

Şimdi bi karşıya gectim geldimde malasef baskı balatayı bir milim tutuyor.
Her an yolda kalabilirim. :/

bence hiç riske girmeden ekonomik durumunuzda müsaitse değiştirin...

bence baskı balatayı değiştirin yolda bırakabilir

Teşekkürler 68.589 km de şuan ilk defa baskı balata değişecek.
Şuan debriyaj en sonda bir milim var ondan sonra kalacak yarın ola hayır ola.

siz iyice bitirmişsiniz ozaman

Tahsin kardeşim geçmiş olsun

geçmiş olsun.

Back