63000'de sıfır ayarın'da

Bizim D2 kasaların 1.3 multijet 95 BG olanı çıksaydı keşke. O zaman ne güzel olurdu D2'ler.

aynen.ama yapmadılar adamlar.komple kaldırdılar.d3 lerde diğerlerinden fazla yakıyor biraz.

ahh ah ben de bekledim onu ama olmadı 🙂🙂

D3 çok güzel bir araba. ben yeni bir doblocu olarak 7 adet binek aracımdan sonra çok yadırgamadım. arka kapılar için bahsedilen sorun kronik değil bence. sadece temizlik be bakım ile alakalı. ben ilk aldığımda (yaklaşık bir ay önce) biraz zor açılıp kapanıyordu. kapının raylı olan kısımlarına ve rulman bölümlerine güzel bir temizlik sonrasında wd-40 ile yağlama uyguladım. şuan çok rahat kapanıp açılıyor. fikir olması adına anlattım. hayırlısı olsun sizin ve aileniz için.

anladım ben alim yani d3 biraz daha modern hiç degilse iç tasarımı felan

Bizim D2 kasaların 1.3 multijet 95 BG olanı çıksaydı keşke. O zaman ne güzel olurdu D2'ler.

sahsen ben d2 kasayı daha çok seviyorum ama benim araba 2009 oldugu için satmak istiyorum yaşlanıyo gittikçe.

araban çok güzel maşallah d3 çok güzelkesinlikle tavsiye ederim yebi doblo çok daha elektronik ufak sounlar oldu ama şuan yok düzeldi ki zaten genekl olarak problemsiz

ben çok memnunum doblomdan

teşekkür ederim.anladım kardeşim sagolasın büyük ihtimal alıcam arabayı satarsak 😀

Back