60 bin bakimi d2 safeline

Trex25

Aktif Üye
Arkadaslar dun 60 bin bakimini yaptim fren pompasi balata yag hava filtresi yag filtresi silecek polen fitresi vantilator kayisi degisti sonuc 700 tl

@Trex25
İşçilik ne kadar verdin

hayırlı olsun

hayırlı olsun.güle güle doldurun km leri.

@ERDAL ÜNLÜ

D2 nin 60 bin bakımını hangi servis eksiksiz ve orijinal parçayla 300 liraya yapıyorsa faturasını yayınlayın.1 yıl bedava raklamını yapacaz.yönetici olarak söz veriyorum.sadece direksiyon pompa kayışı 100 lira.elimde kapı gibi fatura var.yayınlarım.

vantilatör kayış seti
fren hidroliği değişimi
direksiyon hidroliği değişimi
yağ
motor içi temizleyicisi
yağ filitresi
hava filitres
mazot filitresi
polen filitresi
fren ayarı
rot ayarı/lastik rotasyonu/balans kontrol/ayar
far ayar kontrolü
diğer sarf ve işçilik.

serviste 700 liradan aşağı çıkmaz.özelde de bütün işleri yaptırırsan
dışarıda kullanılan yağ ve parçaya göre en az 400 lira.

yetkili serviste 300 liraya sadece bakım kiti değişiyorlar.yağ-yağ filitresi-mazot filitresi-hava filitresi-polen filitresi.ona da yeni baktım,kirazcıoğlunda syntech marka yağ ile alırsan 100 lira (opar).yağı castrol edge 5w40TD istersen farkını veriyorsun, sanırım 140 lira civarı bişey tutuyor.20 lira da motor içi temizleyicisi var,160 lira parça.bunları değiştirmeside bi şey değil.istesen kendinde değişirsin,istersen ver bi ustaya 20-30 lira 15 dakikada değiştirsin,180-190 lira.
opar yağ kullanırsan 15 lira daha ucuz olur,195-205 liraya gelir.uğraşmaya değer mi?sırf castrol edge 5w40TD için değer.yoksa 100 liradan kaçmam.servis candır.

Son düzenleme:
Servis neden castrol yağ kullanmıyor ki. Tutturmuşlar bir selenia marka yağ gidiyorlar.

@EAB53

selenia olsa o da iyiydi.opar olio diye bi yağ çıkarttılar.ne olduğunu da tam bilmiyoruz.onu kullanıyorlar.eskiden hep castrol kullanıyorlardı.neydi o günler be!!!

Selenia yag bence kaliteli bi yag ben bakimlarda selenia koyduruyorum

Bana hangi yagi koyduklarini bile bilmiyorum 🙂 servis kazik ama kafam rahat oluyor sanayide sis lambalarimi taktirdim oda yuvasina oturtamadilar megerse lineaninkileri takmislar

@Trex25
Ben parkları taktırırken gördüm. Orijinal sis farlarının beyaz muhafazaları var. Daha kalite duruyorlar. Yan sanayi sis farları sade mercek olarak geliyor gibi. Daha basit duruyorlar.

bence de selenıa yağ iyi.d1 imde sürekli onu kullandım.çok memnundum.d3 te bir sefer serviste opar koydular.sonra kendim mobil aldım garanti bitince ustama onu koydurdum.bakımda yine mobil esp formula 5/30 koymayı düşünüyorum.

Garantiyi 2016 Ağustos ayına kadar uzattırdığım için o tarihe kadar servis ne koyarsa o. En son bakımda selenia koydular diye biliyorum. Castrol iyi diyorlar ama sanayide kimseye güvenmiyorum. Yani bir ikilem söz konusu.

Back