6 ay araç hiç çalışmayacak sıkıntı olur mu ?

selimhan26

Daimi Üye
Adı
mehmet uyar
Modeli
Renk
crono grisi
Aralık ayında askere gidecem . Aracı benden başka kullanan yok . Araç uzun bi süre çalışmayacak . Kapalı garajda duracak .Bu bi sıkıntı yaratır mı ? Araç dururken akü başlarını sökülmesini tavsiye ettiler . Siz ne önerirsiniz ?

bende şehirdışında okuduğum için ailemdende kullanan yok aracı kapalı otoparka koydum 3 ay yatıcak. aküyüde sökmedim, kesin akü biter yapcak bişey yok. hem kış mevsimi akünün hiç şansı olacağını sanmıyorum

sizinde en fazla akü biter bide araç hareket etmeyeceği için tekerleri biraz fazla şişirin yumurta olmasın tekerler.

kış mevsiminde kutup başlarını söksenizde biter sökmesenizde çünki araç yatacak . Bunun haricinde bitmesin derseniz 15 günde marşına birisi bassın 10 dk çalıştırıp kapatsın birşey olmaz 😀 bende askere gidecem aralıkta inşAllah aynı bölüğe düşeriz belki 🙂

öncelikle askere gidecek olanlara şimdiden hayırlı tezkereler diyelim. akü kutup başına gelince bence sökmen yada sökmemen arasında bir fark yok. halis abinin dediği gibi yapman mümkünse yani arabayı arada bir çalışltırıp 5-10 dakika zaman ayırabilecek biri varsa o yöntemi uygukamanı tavsiye ederim.

askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler.

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler . arabayı çalıştıracak biri maalesef yok .aracı kapalı bi yere çekecem .orda güvenip anahtarı verecem biri yok . akünün bitmesi sorun değil .başka sorun çıkmasın yeter .schell5 üstat kura belli olunca haberleşiriz . şimdiden bize hayırlı teskereler .

hayırlı tezkereler.akü kutup başlarını sökün.

Düz bir alana park ediniz el frenini indiriniz akü kutup başlarını sökünüz.
Düz bir alandan kastım kapalı otopark.

hayırlı teskereler...

hayırlı teskereler.

tmm güzelde kutup başlarını söktügünüzde arabanın beyni gitmez mi? beyini giderse arabaya bu sefer tekrar beyin tanımlancak??? bu nasıl olacak peki

pisko adlı kullanıcı!
Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız!

Back