52 Dh 304 Göz Bebeğim

DurabLee

Azimli Üye
Adı
Özgür
SELAMÜN ALEYKÜM TEAMDOBLO AİLESİ ARANIZA YENİ KATILDIM VE COK MEMNUN OLDUM BUDA BENIM ARACIM 2011 MODEL 1.6 105 HP
ModrjN.jpg

İYİ YADA KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM PASTA CİLA BOYA KORUMA HER ŞEYİ TAMAM

ŞİMDİ SIRADA H7 30000 BİN BUZ MAVİSİ ZENON AMARİKAN PARK MODÜLÜ STECKER LAGUNA LİB YAYLARIDA KESİTİKTEN SONRA HAZIRDIR. 🙂

@DurabLee
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin🙂🙂sticker talep formunu doldurursan sticker ida halledelim
Aramıza hoşgeldin🙂🙂

maşallah kazasız belasız sürüşler

aramıza hoşgeldin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ...

Yayları kestirmeni tavsiye etmem, spor yay kullanmak daha iyi olacaktır, ilerde vazgeçmek istersen Elinde Orjinal yayların olur.

Maşaallah arabanız çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
Xenon'u masmavi olandan mı yapacaksınız?
Eğer öyle ise size önerim sis'lere de aynı şekilde mavi xenon yapın. Geçen Esenyurt'ta 54 plakalı forum üyelerinden birinde görmüştüm. Şahaneee duruyordu.
Yaylara gelecek olursak eğer @om-R beye katılıyorum. Orjinalini kestirme. Spor yay alıp takarsınız?
Bu arada 3,5-5 hangisini tercih edeceksiniz

Aynı Araçtan bende de mevcut, bende Spor yay taktırmayı düşünüyorum ama henüz kaliteli bi spor yay bulamadım.

Eibach'ta Doblo'ya göre yok mu?

arkadaşlar hepinize yapıtığınız değerli yorumlar için teşekkür ediyorum bende artık bu ailenin bir ferdiyim 🙂 yay konusuna gelirsek spor yay aldım arkadaşlar daha taktırmadım farları karartıcam zenonlarım ve park modullerim tamamdır resim güncelicem merak edenler için şuan %70 loading 🙂

maşallah aracınız için.Allah kaza bela vermesin.Tavsiyem fazla orjinalini bozmayın derim ama insan yapamadan da duramıyor ki 🙂

o yüzden size hak veriyorum 🙂

Mantukli 🙂

@DurabLee
güzel maşaallah.

Back