4lu rüzgarlık

Ziyapasali

Daimi Üye
Doblo
Adı
Ömer
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Modeli
Vip
Motor
1.9 Td
Araç Yılı
2004
Renk
SahraBeji
D1 veya D2 için 4 parça rüzgarlık sizce nasil olur yapan oldu mu alabilecegim site?

benim d4 de var 🙂 ama bunun bi değişik modeli daha var o daha güzel bende söküp yeni modelden taktıracam

Ben birbirini tamamlasin diye dıştan cift tarafli bant ile yapistirilan modelleri icin demiştim

önler yeterli.ben d1 imde yaptırmıştım

Ben d1 de görmüştüm cok hosuma gitti spor gösteriyor birbirini tamamliyor ama bulamadim bi türlü bi cok çeşiti var bunlarin

D3 ve d4 de gördüm güzel olmuştu ama D2 de hiç görmedim. Benim araçta D2 ama güzel duracagını düşünmüyorum.

Benim de vardı linea alarin 4 lusu d3 ve d4lerle ayni

bu şekil demek istediğim

Dosyalar

• Screenshot_2015-11-28-21-37-57.png
    Screenshot_2015-11-28-21-37-57.png
    66,2 KB · Okunma: 54
@Ziyapasali
hocam bu resimdeki d3 rüzgarlığı kesip uydurmuşlar

Benim hosuma gitti sizce nasil?

S.a 2004 d1 aracım için cam ruzgarligi fikri almak için burayı gördüm. İnternette 4lü satılanlar var ama bunlar uygun oluyormu araca. Hic resimli olarak bulamadım. Sizlere danışayım dedim. Eğer olmuyorsa 2li alacağım.
(link)

D1 d2 icin satilmiyo d3 d4 de var d2 de olsa blle hos durucani dusunmuyorum

@Karcenbul
Sitede 99-2009 arası yazınca uyar mı diye kafama takıldı emin olamadım zaten. En iyisi 2li alıp keyfime bakayım ben

@gkhng46
Az once bi resin gormedim forumda d2 ye takilmis arkaya bence hos degil ikili daha guzel duruyo ama herkesi zevki tabiki

hiç olmamasından iyidir bence ön arka güzel durur sadece önlerde olunca bi eksiklik oluyo bana göre

D2 de ön camlarda güzel duruyo ben görmüştüm hoşuma gitti

Back