4.GELENEKSEL BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI

Harika bir gündü. emeği geçen herkese tek tek teşekkürler.

Yolda kaza yapan kahverengi doblo ya geçmiş olsun. Konvoy halinde gitmek güzeldi. Geldim iki saat kadar kaldım ve isim çıktı bilek güreşi etkinliği yapilirken ayrılmak zorunda kaldım. Yeni doblo yu da incelemiş oldum. Güzel bir gundu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Verilen şapkayı aracımin pandizotunda tasiyacagim.

dostlarım yaz bitmeden 1 istanbul yaza veda daha yapalım,gelemeyenlere ve alamayanlara tshirt ve sticker dağatalım..ne dersiniz?

Gönlümüz gelmekten yanaydı ama nasip değilmiş gelemedik
Resim bekliyoruz yinede gelemeyenler için
Herkesin emeğine sağlık
O araçada geçmiş olsun

İnşaallah bidahakine gelebilmek niyetiyle :acpsnr:

@serdarengin
abim kesinlikle evet diyorum bu buluşmada on numara fiat çok yamuk yaptı bizim sayemizde isim yapmaya çalıştı. onlar olmasın kendi ekmeğimizi suyumusu getirelim ama biz bize olalım derim ben olacaklarsa da akıllı olsunlar yaa 😀 koku yok bardak yok o yok bu yok herşeye yok çektiler 🙂

Gün çok iyiydi piknik alanına giderken bi arkadaşımız kaza yapmış onu öğrendim akşam eve dönüşte de ümraniye tayfamızdan hasan ve anıl kardeşimizde birbirlerine arkadan çarptı. hafif hasarlı bi kaza oldu tanış olduğumuz için tatsızlık çıkmadan gönülde buruklukla günü tamamladık. diğer herşey çok çok güzeldi. Emeği geçen tüm abilerime organizasyona katılan herkese çok çok teşekkür ederim. daha iyileri yine bizim olsun 🙂 TeamDoblo Patron Biziz 😀

IMG_20150531_145644.jpg

Kaza yapan arkadaslara cok gecmis olsun...

Arkadaslar bu yıl bir ilki denedik.. Bulusmamizi Fiat On numara ile gerceklestirdik... Artilar eksiler olabilir... Genel kanı guzel bir organizasyon oldugu yonunde.. Her bulusma yeni bir tecrube.. Adminler olarak bizler bu tecrubelerle bir sonraki bulusmada daha iyiyi nasil yakalariz diye simdiden kafa yoruyoruz..

Bizim icin en sevindirici olan gecen yila gore team doblo uyesi arac ve katilimci sayimiz yaklasik uc katina cikmis olmasi... Farkli illerde cok sayida uyemiz aileleri ile guzel bir gun gecirdi.. Sanal olarak tanistigimiz bir cok dostumuzla yuz yuze de tanistik...

Bir kez daha anladik ki biz gecekten cok buyuk bir aileyiz...
IMG_20150531_125359.jpg

Son düzenleme:
evet kötü değildi , buluşma güzel geçti.
biz team doblo uyelerinin beklentileri farklı olduğundan belki ...
bir sonraki 10 numara olmasına gerek yok bencede . 9 numara olsa daha zevk alırız .
🙂 🙂 🙂
sohbet tanışma kaynaşma daha üst düzeyde olur. bu arada belki cebimizden üç - beş çıkar ama buna hayır diyecek olmaz sanırım.

saygılar sevgiler.

misal ben oktay abiyle tanışamadım selçuk abiyle tanışamadım serdar abiyi son anda tanıdım 😀 recep agamla çıkarken tanıştım çoğu kişiyle görüşemedim bunları yaza veda buluşmasında telafi etmem lazım😀

güzel bir gündü her ne kadar eksiklikler ve aksamalar olsada

bu tecrübe oldu daha iyisini aile olarak başaracağımızdan hiç şüphem yok..

oktay abi ile ben de tanışamadım.

yusuf ile tanıştık 🙂

Back