3D Paspas

@MEHMET78
ben bu siteden aldım. ama mesela ototarz.com sitesi de eliftuning'e ait. benzer şekilde bir çok site var e-ticaret dünyasında. aynı firmaların yada kişinin birden fazla isimde sitesi olabiliyor.
bu arada 3D paspaslarda L.Locker markasının ithalatçısı zaten Eliftuning. Bu markayı diğer her yere bu firma sağlıyor .

Paspas ve bagaj havuzlarında model olarak 2010 ve sonrası yazıyor ise D4 kasaya uyar mı, D3 ve D4'ün paspasları ve bagaj havuzu ölçüleri aynı mıdır arkadaşlar.

@alifatih
2010 sonrası yazıyorsa D4 kasayada uyar bende sipariş verdim sonuçta önümüz kış aracın taban döşemesi ıslanmasın
(link)

@cengiz522

Hayırlı olsun hocam yeni mi sipariş ettiniz, geldi mi, kullandınız mı, tam uydu mu? Aynı ürün hepsiburada'da 135 TL. Kliksa iyiymiş fiyat olarak.

@alifatih
sipariş verdim 5 işgünü tedarik süreci zannedersem önümüzdeki haftaya gelir kliksa çoğu zaman böyle indirimler yapıyor dikkat ederseniz önceki fiyatı 157 tl

@cengiz522

Hayırlı olsun paspas oldumu d4 doblaya merak ettim bende alacağım

Hadi Hayırlı olsun başkanım

(link) buradaki fiyatlar daha uygun.

@satelcom
bunlar bagaj paspası.

(link) bunlar da normal paspaslar.

@satelcom
konu başlığında belirttiğimiz 3D paspaslar aşağıdaki linktekiler. pek de ucuz sayılmaz bu sitede. ayrıca doblo için olanı da yok sanırım.
(link)

@melrock
aynen.

@melrock
Arkadaşlar en ucuz kliksa da
(link)

Banada paspas lazım.. 😀 Arkalar iyi durumda da önler paramparça.. Özellikle ön sol rezil.. 😀

süpermiş
@melrock
tam aradığım paspas teşekkürler

fiyat biraz pahalı ama kaliteli ve havuz pas pas
(link)

Konu hortlayacak ama güncel fiyatlar düşmüş satıcı çoğalınca 1 yl aradan sonra.
n11'de Fiat Doblo 3D Havuzlu Oto Paspas BOSSE 2010 Sonrası 1. Kalite seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben başka bir n11 satıcısından aldım. Gelince yorumlarım.bir önceki mesajdaki satcıdan almadım hiç yorum yoktu. Ama bu sipariş verdiğim yerdeki doblo (2010 sonrası) kullanıcıları yorumları birebir ve şaft üstü 5. parça var diyordu... bu arada toplam kargo ile 97 tl oldu.6 taksit... n11 20 tl kupon verdi. Bir sonraki en az 125 tl.lik alışverişlerde geçerli. İsteyen üyemize kuponu verebilirim lazım olursa.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back