MODİFİYE LİSTESİ
KISALARDA XENON 8000K
SİSLERDE XENON 8000K
UZUNLARDA XENON GÖRÜNÜMLÜ OSRAM AMPUL
PARK,YAN SİNYAL,PLAKA,BAGAJ MTEC MARKA ARIZA LAMBASI YAKMAYAN BEYAZ AMPUL DOBLO İÇİN ÖZEL
BOSCH FERRARİ KORNASI
NİKELAJLI SİPOP UYGULMASI
KALİBER KAMPANA ISIYA DAYANIKLI BOYA İLE BOYAMA İŞLEMİ
KROM PASLANMAZ EGZOZ UCU
SES SİSTEMİ
PİONEER 5150 USB ANİMASYONLU ANA ÜNİTE
PHILIPPO 1300WATT 4 CHANNEL ANFİ
4 ADET PİONEER 6990 HOPARLÖR
KİCKER 38 CM BASS ÖZEL KİCKER ARMALI KUTUSUNDA ES 154
DOBLO İÇİN ÖZEL ARKA BAGAJ PANDİZOTU
ARABADA SİNYAL LAMBALARINDAN BAŞKA SARI YANAN HİÇBİR LAMBA BULAMAZSINIZHEPSİ BEYAZ YANAR HEPSİ BEYAZ YANAR YAPTIĞIM ŞEYLERİN HİÇBİRİ DOBLOMUN ORJİNALİĞİNİ BOZMAMIŞTIR
HEPSİ KENDİ EL EMEĞİMDİR.OTO TAMİRCİSİYİZ SONUÇTA DOBLOYU DAHA İYİ HALEDE GETİRMEK İÇİN HER GÜN DÜŞÜNÜYORUM.ZATEN ARAÇ DOBLONUN FULLERİNDEN BÖYLE OLUNCA DAHA FULLEŞİYOR SEVİYORUM AMA BÖYLE
ellerine sağlık çoooooooooooooook yakışmışzaten sislerede xenon takınca ayrı bi havası oluyor markası ne aceba önerebileceğin sorun çıkarmayacak markalar nelerdir bende taktırmakta bayğı geciktim
Kardeşim ..güzel bir uygulama yapmışsın..allah kaza bela vermesin..ancak merak ettiğim bir şey var süspansiyon sistemi arabanda nasıl sertmi...çünkü bendede 2006 1.3 doblo dnamyc var..süpansiyon sistemi çok sert olduğu için bu yaz sonu yetkili serviste orjinal parçalarla süspansiyon komple değiştirttim..bu işlemin sonucunda arabam otomobil sisteminndeki yumaşaklıkla eş değer duruma geldi..bu işlemin maliyeti 2500 TÜRK LİRASI, oldu...ama çok şükür arabamın en büyük sıkıntısı olan süspansiyon sorununu da çözmüş oldum...
ayrıca ben şöyle söyleyeyim arabanın sertlik yumuşaklığı helezonlara ve makaslara bakar galiba gerekli gereksiz herşeyi değiştirdiler ama neyse benim doblomda 2006 dynamıc lux -serisi
aklıma geç geldi hatırlatayım...benim aracıma uygulanan süspansiyon sistemini anlatayım..ilk çıkan 1.6 benzinli doblo malibunun süspansiyonun bire bir aynen orjinal yedek parçaları takılarak sorun giderildi..yetkili servisten rica ettim 1.6 malibu temin ettiler...uzunca bir test sürüşü yaptım...aynı yolda kendi aracımı yeniden sürdüm..ki kesin olrak bu işlemi yaptırdım..eğerki yaptırmasaydım bu arabayı bu durumda kullanamayacaktım..ve satacaktım..
ERCAN tarafından yazılan metin:
aklıma geç geldi hatırlatayım...benim aracıma uygulanan süspansiyon sistemini anlatayım..ilk çıkan 1.6 benzinli doblo malibunun süspansiyonun bire bir aynen orjinal yedek parçaları takılarak sorun giderildi..yetkili servisten rica ettim 1.6 malibu temin ettiler...uzunca bir test sürüşü yaptım...aynı yolda kendi aracımı yeniden sürdüm..ki kesin olrak bu işlemi yaptırdım..eğerki yaptırmasaydım bu arabayı bu durumda kullanamayacaktım..ve satacaktım..