35 GA 0429 2010 doblo safeline

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_GeCe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

By_GeCe

Azimli Üye
buda benim aracım allah kaza bela vermesin ....
dscf3716.jpg

dscf3723y.jpg

dscf3717.jpg

dscf3718x.jpg

dscf3719.jpg

dscf3720.jpg

dscf3722.jpg

dscf3721.jpg

arkadaşlar team doblo yazımıda bu gün yazdırdım aracıma bişeyler ekledikce sizinle paylaşacagım ve ne ne kadare yaptırdıgımıda...

güzel araç allah kaza bela vermesin yanlış anlama ama arkacamdaki yine mi bu çocuk yazısı hoş durmamış

site adresi çok güzel olmuş bende muayanede sorun çıakr diye kibarca yazdırdım. Resimleri çekip atacağım. Ama çok süper durmuş. Sticker hazırlanıyor en kısa zamanda gelecek arkadaşlar teşekkürler..

triumph tarafından yazılan metin:
güzel araç allah kaza bela vermesin yanlış anlama ama arkacamdaki yine mi bu çocuk yazısı hoş durmamış

bundan önceki doblomdada BU COCUK SANA HASTA YAZIYODU MESELA BNDE BÖYLE YZILAR TAKINTIDIR 😀 😉

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
site adresi çok güzel olmuş bende muayanede sorun çıakr diye kibarca yazdırdım. Resimleri çekip atacağım. Ama çok süper durmuş. Sticker hazırlanıyor en kısa zamanda gelecek arkadaşlar teşekkürler..

VİZEDE YAZILAR SORUN OLMUYOR MERAK ETME VE STİCKER OLURSA ÖNCAMA SOL TARAFA NORMAL BİŞEY OLABİLİR BENİM DÜŞÜNCEM ÖYLE OLURSA GAYET GÜZEL OLUR YADA ARKA CAMA SAG ALT KÖŞEYE BAZI TEAMLERİNKİ SAG ALT KÖŞEDE OLUYOR ARKADA 😀 SENİN ARACINDA FOTOLARINI BEKLİYORUZ 😀 ADMİNİM 😉

arabanızın maşallahı var ALLAH kaza bela vermesin

Kazasız belasız inşallah.

Küçük bir soru:
Neden iki farklı bas seçimi yaptın?

Aynı iki bası kullanabilirdin, yada daha güçlü tek bas kullanabilirdin de.

maşallah ses sistemi mükemmel arka bagajı her yerde açma gözüne kestiren falan olur... 😀 bu arada senin benzin ibreside benimki gibi heralde ışık sürekli yanıo 😀

yazı güzel olmuş kazasız belasız sürüşler 😀

aracın guzelmiş allah kaza bela vermesin bendede aynısından var aynı renk plakalıkları söküp yapıştırsan bide plaka etrafındaki siyah cerceveyi silersen daha güzel duru bence.....

Back