#34 RKP - Ümraniye'nin kırmızı DOBLO'su

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Selamun aleyküüm abiler, kardeşler ve arkadaşlar

Aracımızı alalı 2-3 hafta oldu fakat ufak ufak kendi çapımızda modifiye yapmaya çalışıyoruz şu anda pek birşey yapılmış değil evet fakat yavaş yavaş herşey yerine oturacak 🙂

DOBLO'm dan bir resiim ;

AZJlGQ.jpg

Yapabileceğim şeyler için araştırmalar yapıyorum sizlerdende öneriler alabilirim 🙂

doblo modifiyesizde güzel *tup*

Mesela ön tamponun en alttan biraz üstüne araç renginle aynı kırmızı film kalın çizgi çekebilirsin. Yan aynaların siyah kısmını kırmızı film yapabilirsin. Yine aracın kırmızı olduğu için uygun bir yere çok büyük olmayacak şekilde beyaz renk ay-yıldız koyabilirsin.

Ömer doblona maşallah

yapacağın aksesuar bence komple film orjinal tavan rayı diamond gloss orjinal jant sis farı ile çok güzel olur birde isteğe göre tamponlar aynalar falan gövde renginde oldu mu süper olur

ama doblo her hali ile çok güzel🙂

hayırlı olsun.

Mesela ön tamponun en alttan biraz üstüne araç renginle aynı kırmızı film kalın çizgi çekebilirsin. Yan aynaların siyah kısmını kırmızı film yapabilirsin. Yine aracın kırmızı olduğu için uygun bir yere çok büyük olmayacak şekilde beyaz renk ay-yıldız koyabilirsin.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler 🙂
Kırmızı kalın film değilde tamponu komple araç rengine boyatmayı düşünüyoruz 🙂 Daha güzel olucaktır 🙂 Ay-yıldız'ı bende düşünüyordum bulursam alıcaam 🙂

Ömer doblona maşallah

yapacağın aksesuar bence komple film orjinal tavan rayı diamond gloss orjinal jant sis farı ile çok güzel olur birde isteğe göre tamponlar aynalar falan gövde renginde oldu mu süper olur

ama doblo her hali ile çok güzel🙂

Teşekkürler Oğuz abi 🙂 Tavan rayı zaten var abi, jany ve sis farını gerçekten düşünüyoruuz çok sağlam bir araç olucağına inanıyoruum 🙂

Fakaat modifiyelisi daha güzeel ♥

hayırlı olsun.

Allah razı olsun Mehmet abi ♥

maşallah kazasız belasız sürüşler kardesım diğer konudada dediğim gibi dıs görünüş için sis farı ve spoyler idare eder seni

maşallah kazasız belasız sürüşler kardesım diğer konudada dediğim gibi dıs görünüş için sis farı ve spoyler idare eder seni

Allah razı olsun Can abi 🙂 Onları zaten taktıracaz ek olarak tampon boyatma ve çelik jantlarda eklenicek 🙂

Ömer bekleyip görecez bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya

Bittigi zaman fotolari bekliyoruz kardes...

ozaman ilk iş ehliYet

Abiler sizlerde bir istekte bulunuyorum sizce aracıma neler yapabilirim? Yani nasıl şeyler ekleyerek daha hoş bir görünüm kazandırabilirim? Siz belirtmişsiniz Allah razı olsun fakat bir liste oluşturmak istiyorum 🙂 O yüzden dolayı ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum 🙂

Ömer yukarıdaki yazdıklarımı ile liste oluşturabilirsin

Ömer yukarıdaki yazdıklarımı ile liste oluşturabilirsin

Abi dediklerini yazdım, jant - sis farı - tampon boyama falan yazdım o listeye 🙂

Jant 800 tl - sis farı 146 - 164 lira arası - tampon boyama 150 lira falan yazıyodu internette

allah kaza bela vermesin kardeşim

Back