3.GELENEKSEL İSTANBUL BULUŞMASI HK.

SerdarEngin

Vice President of TeamDoblo
Yetkili Kişi
Admin
Başka Araç
Adı
Serdar Engin
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Satış Md.
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
SİYAH
Sevgili dostlarım....
Sanırım iş yoğunluğu ve soğuyan hava sebebiyle buluşmanın ertelenmesi istenmekte ankete katılan değerli üyelerimiz tarafından...
Anketi sonlandırıyorum ve ekleyecek sözü olanları buradan yazmaya davet ediyorum..
Saygılarımla....

hayırlısı olsun.

önümüzdeki ilkbaharda yapılması daha uygun olur sanırım..

hayırlısı olsun

Bu İstanbul Buluşmasının yeri Avrupa tarafında olması mumkunmu acaba.Şahsen ben yenı uyenızım katılmak ıstıyorum ama Rıva koyu bana cok ters ve uzak gelıyor eğer avrupa yakasında olursa daha iyi olurmu sizce ??

evet ilkbaharda olması daha iyi.birde yasin kardeş ben samsundan geldim buluşmaya.sende artık sultangaziden gelirsin.

evet ilkbaharda olması daha iyi.birde yasin kardeş ben samsundan geldim buluşmaya.sende artık sultangaziden gelirsin.

*tup**tup**tup*

Ben anadolu yakasında oturuyorum çamlıcada..istanbul-izmit-edirne- civarı uyar bana yeterki birlik beraberlik olsun 🙂

sultangaziden riva uzak değilki

buluşamay yine ortak karar verilir ve yine muhteşem bi buluşma yaparız

🙂 bakacas artık...bizim sitenin bahçesini düşünüyorum🙂 neden olmasın🙂

olur tabikide abineden olmasın

bakalım benim çalıştığım birmotta katılabilir

hadi bakalım...

abi geçen buluşmaya gelemeden rahatsızlandım..Daha yeni ayaklandım ne zaman olacak bu buluşma ..Ben çok şey kaçırdırm aylarca burada 🙂

abi herkes ilkbahar diyor o zaman yaza da artık 4.istanbul buluşması diye birşey yaparız.benim sadece 20 haziran 10 eylul arası istanbul.

tarihi kesinleşsin her yerde reklamını yaparız.. bu sefer katılım 2 katı olacak

inşallah murat. ben şahsen gelmek için elimden geleni yapıcam. 🙂

inşallah yine güneşli bir hava denk gelir

arkadaşlar doblo multimedya ürünleri satacak bir firma iletişşime geçti sponsorluk anlaşmamız olacak..

en azından buluşmada yeme-içme yi bedava getireceğiz bendensiniz...

Back