3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI''

hava durumu 15 haziran için çok degişiyo önce yağmurlu diyodu sonra ara ara yağmurlu şimdide bulutlu diyor inşallah o gün güneşli olurda güzel bir gün geçiririz.

yakında guneslı derse sasırma 🙂
guneslı olursa daha ıyı olur benım cocuguda getırırım gozu doblo gorsun 🙂

100ün üzerinde doblo ve 200 kişi ortalamasıyla rekora gidiyoruz...
Haber kanalları bile şaşıracak...sponsorlarımız sevinecek biz mutlu olacağız.Kocaman bir aileyiz sizlerle dostlarım...

100ün üzerinde doblo ve 200 kişi ortalamasıyla rekora gidiyoruz...
Haber kanalları bile şaşıracak...sponsorlarımız sevinecek biz mutlu olacağız.Kocaman bir aileyiz sizlerle dostlarım...

Insallah dostum... buyuk gune az kaldi...

Vurucaz kırıcaz patlıcaz. Voovvvvvv

niye istanbul niye fethiye buluşması degil fethiyeye gelseniz olmuyormu yaw 🙂

ismail fethiyede yap bi organizasyokn sizde bulusun🙂

katılım devam ediyor...mükemmel olacak...

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx

15 haziranda yagmur gorunmuyor insallah guzel olacak

SLM,İNŞALLAH YAĞMUR YAĞMAZ VE GÜZEL FOTOGRAFLAR ÇEKİLİR. SLM MEVLÜT AMCA

Mevlut Amca insallah sende aramizda olursun o guzel gunde yalniz birakma bizleri

az kaldı dostlar ... facebooktaki katılım listesine göre 150 ye yakın doblo olacak inşallah... çok güzel olacak çok..........

SLM ARKADAŞLAR, MAZERETİMİ DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM. BABALAR GÜNÜ İÇİN UZAKDAN GELECEKLER VAR. O İŞİ ÇÖZÜMLEYEBİLİRSEM,ARANIZDA OLMAK BENİDE MUTLU EDER. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR, MAZERETİMİ DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM. BABALAR GÜNÜ İÇİN UZAKDAN GELECEKLER VAR. O İŞİ ÇÖZÜMLEYEBİLİRSEM,ARANIZDA OLMAK BENİDE MUTLU EDER. SLM MEVLÜT AMCA.
inşallah çözümlersin Mevlüt amca 🙂 bilgilendir bizi merakla bekliyoruz. 🙂

Slm arkadaşlar bugün üye oldum siteye ve bende katılmak istiyorum 🙂

Hoşgeldiniz aileye..Tabiki katılabilirsiniz...
İsim ve cep belirtirseniz seviniriz..

AYRICA ARKADAŞLAR,

FİAT HEDİYE PAKETLERİMİZ HAZIR.

FİAT DOBLO GÖMLEKLERİ
FİAT DOBLO DERİ CÜZDANLARI
FİAT DOBLO MELESKİNO DEFTERLERİ...
FİAT DOBLO STİCKERLARI (2 ÇEŞİT)

HAYIRLI OLSUN...

inşallah çözümlersin Mevlüt amca 🙂 bilgilendir bizi merakla bekliyoruz. 🙂
SLM, CAN.ASLINDA ÇOK İSTİYORUM. İKİ SENE ÖNCEKİ CAN'LA ŞİMDİKİ CANI KIYASLAMAK İÇİN.ÇOCUKLAR VE TORUNLAR GELECEK. YİNEDE Bİ YOL BLMAYA ÇALIŞACAĞIM.BENİM FACEDED ÜLDÜLÜN KAPUT ALTI RESMİ VAR, BEN BURAYA YÜKLEYEMEDİM. BERATADA YAZDIM AMA ORDAN KOPYALAYIP BENİM SAYYFANIN ALTINA İMZA GİBİ KOYABİLİRMİSİN.MİLLET DÜLDÜL GÖRSÜN. SLM MEVLÜT AMCA.

Back