3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI''

SerdarEngin

Vice President of TeamDoblo
Yetkili Kişi
Admin
Başka Araç
Adı
Serdar Engin
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Satış Md.
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
SİYAH
SEVGİLİ TEAMDOBLO DOSTLARI..
3.GELENEKSEL BÜYÜK ''İSTANBUL BULUŞMASI'' TARİHİ VE YERİ BELLİ OLDU...

15HAZİRAN 2014 PAZAR GÜNÜ

CUMHURİYET KÖY BEYKOZDA OLAN MİMOZA PARK'LA ANLAŞILDI

DETAYLAR HAFTA İÇİNDE VERİLECEKTİR...

BURADAKİ VE FACEBOOK SAYFAMIZDAKİ DEĞERLİ ÜYELERİMİZDEN GELMEK İSTEYENLERİN

İSİMLERİ VE TELEFONLARI YÖNETİCİLERİMİZE YAZDIRMALARI GEREKMEKTEDİR...

ZİRA KİŞİ SAYISINA GÖRE ANLAŞMA YAPILACAK OLUP,TESİSE BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR..

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....

(RİCA EDİYORUM GELMEK İSTEYENLER ŞARTLARINI ZORLASIN GELSİN,ÇOK KALABALIK
OLMAK İSTİYORUZ...AMA GELEMEYECEKLER DE İSİM YAZDIRDILARSA MUHAKKAKHABER VERSİNLER Kİ TESİSE BİLGİ VERELİM... )

OZAMAN LİSTE BAŞLASIN...(GELECEKLER İSİMLERİNİ VE NUMARALARINI EKLETSİNLER)

1-SERDAR ENGİN
2-BAKİ ERGÜL
3-CAN TANRIVERDİLER
4-OĞUZ ESEN
5-MURAT ÜRESİN
6-ENİS SEYMEN
7-ERHAN
8-RECEP GÜNEY
9-

hayırlı olsun güzel bir buluşma olacak inşallah

amin 🙂 Allah ın izniyle inşallah orda olucaz

Ben de insallah kismetse orada olacam simdiden sabirsizlaniyorum ilk bulusma cok guzel gecmisti

bu arada ben de geliyorum inşallah

Mesafe uzak ama gonul gelmek ister.. zor ihtimal olsada bwlli mi olur... cok guzel bulusma olur insllah...

bekliyruk seni ve mustafayı dostum🙂
yap bişeyler...

Mustafa ailesi ile gelemkten bahsediyordu.. oyle olursa birlikte gelme isi olmaz.. gelebilirsem aracla degilde otobullske falan anca olur.. bakalim o vune daha var....

Mustafa ailesi ile gelemkten bahsediyordu.. oyle olursa birlikte gelme isi olmaz.. gelebilirsem aracla degilde otobullske falan anca olur.. bakalim o gune daha var....

ama o gün de gelecek...otobüsle gel farketmez ama gel

Aloooooooo.......kıl döndü......tırnak çıktı....yan yattı.....çamura battı......gibi bahaneler istemiyorum.......Allah ölüm ve sağlık sebebi vermedikçe herkezi bekliyorum...haberiniz ola.....

Baki abi tırnak battı napcass...😀😀

Dogru babalar gunu o gun

Can, güncel ama hiç hareket yok sanki.. nerde bu millet...

bu bulusmada yenı uyeler kabul gorecekmı? malum soru ve cevap seklı.. tamamen merakımdan soruyorum.. baslıkta sadece admınler yazısmıs su anda yazı yazan ılk ve tek uye benım...

bu bulusmada yenı uyeler kabul gorecekmı? malum soru ve cevap seklı.. tamamen merakımdan soruyorum.. baslıkta sadece admınler yazısmıs su anda yazı yazan ılk ve tek uye benım...

Tabiiki tüm üyeler katılabilir.. hatta Üye olmayan doblo kullanıcıları dahi katılsalar iyi olur bence..... oradaki güzelliği görünce zaten üye de olurlar..😉

bende yenı uyelerın kaale alınmadıgını dusunmeye baslamıstım.. 😀
gercekten ıyı geldı 😀 seve seve katılırım hatta butun araclarımla maksat kalabalık olalım..

bende yenı uyelerın kaale alınmadıgını dusunmeye baslamıstım.. 😀
gercekten ıyı geldı 😀 seve seve katılırım hatta butun araclarımla maksat kalabalık olalım..
15 haziranda saat 10:00 da Bayrampaşa carrefour otoparkında buluşulup konvoy halinde beykoza geçilecek bekleriz

Back