205/60r/16/92v

(link)

çok iyi fiyat. ben 172,50 ye almıştım.

@rahatsuz61
(link)
Bu lastik nasıldır kis için

@Teknoengin

Hiç kullanmadım bilmiyorum ancak en iyi yaz lastiğinden ve öne 2 tane takılacak kış lastiğinden iyidir. Testleri vesaire vardır onları incelemenizi tavsiye ederim.

@rahatsuz61
Eyvallah araştırayım en son Yazlık kışlık alacaklarımı markasını modelini size yollarım bakarsiniz olur mu

@Teknoengin
Yazlık continental contipremiumcontoact 5 205 55 15 91v var onu alacağım iyi lastiğe benziyor

@Teknoengin
Yazlık olarak 2 yıl be 35bin km dir ContinentalPremiumContact 5 yani sizin dediğiniz lastikleri kullanıyorum. Çok memnunum. Eğer şuan aracınızda Pirelli Chrono orjinal lastikleri varsa. Ben tahtanın üstünde sürmüşüm arabayı diyebilirsiniz. Yol tutuşu ve aracın yolda tepkileri çok yumuşuyor. Pişman olmayacağınız derecede iyi bir lastiktir. Size sadece şunu söyleyebilirim lastik hakkında negatif olarak lastiğin yanakları ve hamuru yumuşak olduğundan taşlı bozuk köy yollarında kolay aşınabilir. Ben Trabzonluyum pirelli chronoları takıyorum köye gittiğimde.

Kışlık olarak da pirelli sottozero 205-60-16 kullanıyorum geçen kış karda ve ve buzlu yollarda epey kullandım çok memnun kaldım. Ayrıca aşırı yağmurlu yolda ve -1 derecede 110-120 ile viraj kovaladım biraz lastikler beni çok memnun etti. Kışlık olarak da onları tavsiye ederim.

Ben
@rahatsuz61
Benim tek girdigim kotu yol haftada 1 kez geçerim sıcak asfalt olmayan normal asfalt üstünde kum küçük taslar öyle deyim ondan da bisey olacağını sanmam su an ayağında bridgestone 205 60r 16 92v var

@Teknoengin
parasına bakarsan mükemmel ötesi olduğu kesin.🙂🙂🙂🙂

@Teknoengin
205 60 lar davlumbazlarda sıkıntı yapmıyor değil mi.ben lastik muadillerinde normal değerleri geçtiğini gösterdiği için 205 55 aldım.

@MEHMET78

Ben kisliklari 205 60 16 kullaniyorum hicbir sikinti yok benim aracimda.

@rahatsuz61
Goodyear ultragrip 8 205 55 16 kışlık nasıldır acaba

Yük endeksini araca göre seçin ebatlarla oynayabilirsiniz ama kışlık geniş taban kullanışlı olmuyor benden tavsiye

@cihatbayir

Haklisiniz ticari olarak kullaniyorsak yuk atiyorsak yuk endeksi 99 olan ticari lastiği kullanmamiz gerekiyor. Ancak ben aracimi sahsi aile aracim olarak kullaniyorum yuk vesaire atmiyorum o yuzden 92 yuk endeksi bana yetiyor muayeneden de kusursuz gecebiliyorum. Bu yuzden aracini benim gibi kullananlara tavsiye ediyorum sadece.

@Teknoengin
kullanmadim hiç yorum yapmam yanliş olur.

@rahatsuz61
şimdi hocam benim lastik alma vakti yaklaştı 2haftaya kadar sipariş edeceğim 205/ yerine 195 mi seçeyim kışlıkları birde yük endeksi 91 olacak benimkiler bende ayda bir kere yük atarsam atıyorum yoksa aile aracı 3 kişilik bi aileyiz benim derdim artık marka da değil ölçülerde3 sıkıntı olmasın başka birşey istemiyorum

@Teknoengin

Son düzenleme:
@Teknoengin

205 taban da alabilirsiniz 91 yuk endeksi de alabilirsiniz sorun cikmaz yazlikta da kislikta da.Yukten kastim tonajli yukler. tavana kadar yuklu olarak surekli kullanacaksaniz yuk lastiği almasiniz yoksa gonul rahatligiyla diger lastikleri alabilirsiniz

ben nokian marka lastik de hic kullanmadim bir yorum yapamam. Ama sirf 195 taban diye daha pahali ise 205 taban bakin kisliklari da.

@rahatsuz61
Eyvallah o zaman karar verilmiştir yazlıklar seninkiler den kışlık da goodyear ultragrip 8 herşey için tesekkur ederim sonunda karar verebildim

Back