205 60 16 lastik önerisi

Castle

Daimi Üye
Doblo
Adı
Serhat
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Merhaba,
Malum yaz için kışlık gibi gözüken 4 mevsim lastiklerden bir süreliğine kurtulmak istiyorum. Biraz araştırdığımda

Goodyear Efficientgrip Performance 205/60R16 92H​

Lassa Revola ve Eagle Sport 2 buldum.
Maksimum bütçem 4000 TL lastik başına. Bunlardan başka öneriniz varsa açığım.
Araç Doblo 2020 120 hp
Araç aşırı yük taşımıyor. İnşaat ve kişisel amaçla kullanılıyor. XL lastikler neredeyse 2 katı fiyatında bu nedenle her türlü öneriye açığım.

Dayton vardı ben de ama kalitesi daha iyi lastik almak lazım.
Çabuk yıpranıyor. Ben de 205 den orijinal lastik olan 195 ölçüsüne döneceğim
Kumho kauçuk iyi diyorlar ona bakınıyorum

Dunlop güzel abi

195 e dönmek için özel bir sebebiniz var mı

Goodyear 195/60 R16C 99/97H Efficientgrip Cargo 2 Oto Yaz Lastiği​

195 için de bunu buldum.

Tüketim bir miktar artıyor taban genişlediği için.Ama konfor olarak 205/60/16 takınca araç çok farkediyor olumlu anlamda.Sava intensa hp 205/60/16 taktım 3-4 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.Goodyear ürünü polonya üretimi.Debica ile aynı lastik hangisini uygun bulursanız kaçırmayın alın.Petlas vs.hikaye.Kore malı lastiklerde çok kaliteli.Arkadaşımın aracına laufen ladık sanırım hankook yada kumho yan ürünü diye biliyorum yıllardır memnun kullanıyor.Daha önce petlas almış birşeye yaramaz diye söyledi.

Son düzenleme:
lastik hızlı yıpranıyor
dağ tepe sıkıntılı yollarda taş kesmesi oluşuyor
orijinal yük endeksine uygun lastik almaya karar verdim bu yüzden

Goodyear bayisi ile 195 60 16c efficientgrip cargo 2 anlaştık. Yarın veya sonraki gün alıp farklı bir yerde taktırıp rot balansı yaptıracağım hayırlısı bakalım.

Goodyear bayisi ile 195 60 16c efficientgrip cargo 2 anlaştık. Yarın veya sonraki gün alıp farklı bir yerde taktırıp rot balansı yaptıracağım hayırlısı bakalım.
Fiyat nedir?

Merhaba ben yetkili servis çalışanıyım devamlı yollarda gezerim kurumsal firma yazı yazlık kışı kışlık takılır üç dört marka lastik değişimi yaptılar içlerinde en iyi performansı Michelin lastik fiyat fiyat abartılı değil önce benim için güvenlik gelir hep aynı yollarda sürüş farkı fren farkını gördüm

Merhaba ben yetkili servis çalışanıyım devamlı yollarda gezerim kurumsal firma yazı yazlık kışı kışlık takılır üç dört marka lastik değişimi yaptılar içlerinde en iyi performansı Michelin lastik fiyat fiyat abartılı değil önce benim için güvenlik gelir hep aynı yollarda sürüş farkı fren farkını gördüm
Bütçe farkı çok olmasa gözü kapalı Michelin alırdım ama aynı lastik numarası 7 bin lira gibi bir fiyata satılıyor. Evet, fiyatına değer mi sonuna kadar ama bu kadar yükseğe çıkamıyorum maalesef.

Back