Doblo 2018 model dobloyu bakıma götürdüm servise 1500 TL ücret ödedim.

Garantide öyle maalesef. Garanti bitince rahat yarı yarıya fiyat fark eder.

neler yapıldı acaba aracınıza hangi servis bir de?

valla benimde gözüm korktu bendede var 0 şimdi 3 binde oda gidecek ilerde servis işi öyle benim dipğer fiorino ve doblonun bakımını kendim yapıyorum orjinal filtrelerle

Valla hiç birşey ucuz değil ki dışarda da yaptirsan aynı fiyatı bulur
İki gün önce sente ayarı ısıtma rolesi avans ayarı mazot filtresi hortumlari 700 lira verdim yağ diğer filitreler korukler falan derken aynısını bulur bence iyi fiyat

Valla hiç birşey ucuz değil ki dışarda da yaptirsan aynı fiyatı bulur
İki gün önce sente ayarı ısıtma rolesi avans ayarı mazot filtresi hortumlari 700 lira verdim yağ diğer filitreler korukler falan derken aynısını bulur bence iyi fiyat
Mann veya Ufi marka hava filtresi 100 civarı
Mann mazot filtresi 230 civarı
Bosch yağ filtresi 50 lira civarı
Bosch polen filtresi 75 civarı
Motul 5 litre tam sentetik motor yağı 300 lira civarında.

Standart bakım bu 5 parçadan oluşuyor. Toplam maliyeti 750-800 küsür eder. Hepsi avrupa ürünü.

Serviste ise a4 kağıdı kadar ince opar filtreleri hangi varilden doldurulduğu belli olmayan opar yağıyla çıkardıkları fiyata değer mi sizce?

Aracın kendi orjinal filtre üreticisi Ufi, orjinal yağları Petronas ama serviste kullanmıyorlar. Kullansalarda eminim ki 1500 liradan fazlasını isterler bu seferde. Bu yüzden servis bakımına değmez. Yapabilen benim gibi yapsın 4.5 senedir araç bende sıfır sorun. Egzosunda bile siyah is yok dahaden.

Biraz fiyat politikası yapıyorlar. 1.3 motor 10.000 bakım yapıyor 750 TL civarı alıyorlar. 1.6 motor 20.000 bir bakım yaptığı için fiyatı dengelemeye çalışıyorlar. Genelde bakımları malzemeyi kendim alıp sanayide yaptırıyorum.

Bu kadar yapıyor mu? Şimdiye kadar pahalı yağlar da kullanmama rağmen bir türlü 400tl geçemedim🙂

Triger yada daha farklı bakım olursa tercihim servistir ancak sadece yağ bakımıysa 1500 tl vermek bana pek mantıklı gelmiyor ben düzenli olarak 10.000’de bir bakıma sokup, mazot filtresini değiştirdiğim halde 450 lira ödüyorum. İstanbul avrupa yakası Beylikdüzü Beykent sanayi içi

Kesinlikle garanti bittiği anda dışarıda güvendiğiniz biryere gidin , servis resmen öpüyor ...

Back