Yunusemre7221 Azimli Üye Doblo Kayıt 2 Ağustos 2020 Mesaj 27 Yaş 32 Adı yunus emre Kan Grubu 0 + Şehir Batman Aracınız Doblo Motor 1.6 Multijet 9 Ağustos 2020 #1 ben aracıma seramik kaplama yapmayı düsünüyorum yapan varmı tavsiye eder misiniz etmez misiniz . şerefsizin biri boya sürmüş arabama
ben aracıma seramik kaplama yapmayı düsünüyorum yapan varmı tavsiye eder misiniz etmez misiniz . şerefsizin biri boya sürmüş arabama
NevşehirliDoblocu Onursal Üye Doblo Kayıt 28 Mayıs 2018 Mesaj 712 Adı Arda Tekinay Kan Grubu B RH + Şehir Nevşehir Meslek Öğrenci Aracınız Doblo Modeli Panorama Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2010 Renk Mistik Gri 9 Ağustos 2020 #2 Yunusemre7221 demiş ki: ben aracıma seramik kaplama yapmayı düsünüyorum yapan varmı tavsiye eder misiniz etmez misiniz . şerefsizin biri boya sürmüş arabama37026 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Yaptırmak en iyisi ama boya nasıl geçer onu bilmiyorum. Hızlı Seramik kaplamalarda var ama en iyisi normal Seramik Kaplama yapma.
Yunusemre7221 demiş ki: ben aracıma seramik kaplama yapmayı düsünüyorum yapan varmı tavsiye eder misiniz etmez misiniz . şerefsizin biri boya sürmüş arabama37026 dosyayı görüntüle Hepsini görüntüle... Yaptırmak en iyisi ama boya nasıl geçer onu bilmiyorum. Hızlı Seramik kaplamalarda var ama en iyisi normal Seramik Kaplama yapma.