oguzberkay75
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mart 2020
- Adı
- Oğuz Berkay
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Lojistik - Operasyon
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Trekking
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2017
- Renk
- GRİ - FÜME
Ayağınız sürekli Debraja basılı tutuyorsanız bilinki baskı balatanız bitiyo demektir aynısı benim başıma geldi özellikle yokuşlarda hızlanmıyordu düz yolda basıyorsun gitmiyordu arabaSelamlar Arkadaşlar;
Aracımda 5 ve 6. Vitesler de 100 km hız dan sonra birden dip gaz yapmak istediğimde devir kadranı birden yükseliyor fakat araçta hızlanma olmuyor.
Bunun sebebi ne olabilir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Aksine çok daha az kullanırım debriyajı kolay kolay fren yaparken basmam duracaksam eğer basarım.Ayağınız sürekli Debraja basılı tutuyorsanız bilinki baskı balatanız bitiyo demektir aynısı benim başıma geldi özellikle yokuşlarda hızlanmıyordu düz yolda basıyorsun gitmiyordu araba
Beni korkutan da bu baskı balata ile ilgili bir sorun ise çok fazla maliyet oluyor 🙁Sebebi ustaya gitmek gerek işareti veriyor
Beni korkutan da bu baskı balata ile ilgili bir sorun ise çok fazla maliyet oluyor 🙁
[/QUOTE
Valeo marka baskı balata komple 3.500 tl ye patladı 2020 eylül ayında 😉
Farkında olmadan ayağınızı üstünde temas ettiriyo olabilirsinizAksine çok daha az kullanırım debriyajı kolay kolay fren yaparken basmam duracaksam eğer basarım.
Olsun sponsorumuz var yedek parça servis hesaplı alırsınBeni korkutan da bu baskı balata ile ilgili bir sorun ise çok fazla maliyet oluyor 🙁
Baskı Balatasında Sıkıntı OlabilirSelamlar Arkadaşlar;
Aracımda 5 ve 6. Vitesler de 100 km hız dan sonra birden dip gaz yapmak istediğimde devir kadranı birden yükseliyor fakat araçta hızlanma olmuyor.
Bunun sebebi ne olabilir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Sponsorumuz (link) ile görüşMerhaba arkadaşlar. Foruma yeni kayıt oldum, öncesinde de baktım ama bulamadım. Konudan bağımsız olarak bilginize sığınıyorum. D4 105hp ile 120lik arasında adblue dışında bir fark var mı? Yazılımla 105lik 120hp yapılabilir mi(fiatın kendi yazılımını bulabilir miyim)
52000 KM de bende 40000 km de aldım aracıAracınızın km kaç ?Büyük ihtimalle baskı balata.
Sürekli olarak ayağım sol ayaklıkta durur. Asla debriyaj üstünde tutmak zaten debriyaj üstünde tutanlar muhtemelen yeni kullanmayı öğrenen kişilerdir. 🙂Ayağınız sürekli Debraja basılı tutuyorsanız bilinki baskı balatanız bitiyo demektir aynısı benim başıma geldi özellikle yokuşlarda hızlanmıyordu düz yolda basıyorsun gitmiyordu araba
Valla beni de korkutan bu ciddi bir masraf çıkaracak diyeSizin baskı kaçırıyor .Sizin araba yine gaz yiyor bazılarında gaz verdikçe ibre aşağıya vuruyor zamanla,muhtemelen sizde de öyle olacak şuanda yüksek devirlerde bu sıkıntı var zamanla daha düşük vites de de kaçırmaya başlar bu sefer hiç gaz yemez yolda kalma durumunuz dahi olur.
Km niz çok iyi ama sizden önceki sahibi nasıl kullandı o bilinmiyor. Normal kullanımla bu km de bir şey olmaz. İyi bir ustaya ya da serviste kontrol ettirmekte fayda var.52000 KM de bende 40000 km de aldım aracı
Servise değil de iyi bir ustaya göstermem gerekiyor.Km niz çok iyi ama sizden önceki sahibi nasıl kullandı o bilinmiyor. Normal kullanımla bu km de bir şey olmaz. İyi bir ustaya ya da serviste kontrol ettirmekte fayda var.