2016 model doblo 1.3 stop edip çalışmaması

İbrahimm22

Yeni Üye
Doblo
Adı
İbrahim
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
(link)
2016 model doblo 1.3 aracım stop ediip ardından çalışmıyor. Marş basıyor fakat çalışmıyor. Enjektörler tamir gördü şamandıra değişti hala aynı sorun devam ediyor. Ustalar tam arızanın nedenini bulamıyor. 2015 yılımda serdar ok adlı kullanıcının benim şuan yaşadığım sorunların hepsini yaşadığını okudum. Çözülmüş fakat ustası sırrı söylemememiş. Ona ulaşmam gerekiyor (link). Bu link.
Lütfen sorunla alakalı bilginiz varsa dönüş sağlayın

Sente atmış olabilir

(link)
2016 model doblo 1.3 aracım stop ediip ardından çalışmıyor. Marş basıyor fakat çalışmıyor. Enjektörler tamir gördü şamandıra değişti hala aynı sorun devam ediyor. Ustalar tam arızanın nedenini bulamıyor. 2015 yılımda serdar ok adlı kullanıcının benim şuan yaşadığım sorunların hepsini yaşadığını okudum. Çözülmüş fakat ustası sırrı söylemememiş. Ona ulaşmam gerekiyor (link). Bu link.
Basınç regülatörü var normalmde depodan yakıtın 8 bar basması lazım 4 5 bara düşerse geç çalışır ya da almaz marş motoru kömürlerine de bi baktırın

Immobilizer olabilir
Sente atlama olabilir
Krank sensörü olabilir
Beyinden enjektörlere gelen elektrikte olabilir
Kızdırma rölesi yada bujilerinde kablo takımında olabilir
Hava akış metresinden olabilir
Bunların kontrolünü yaptırın derim olamaz ise yazılımsal olabilir servise gidip yazılım yenilemeniz gerekebilir. Geçmiş olsun

(link)
Hocam aynı sorunu ben yaşıyorum.. çözebildiniz mi?

Aynı dert bende de var çalışıyor almıyor star stop devre dışı diyor ama çalıştıktan sonra gün içinde hiç yapmıyor

Yakıt geri dönüşe baktırın.

Back