ben fiyat aldım üst kaput tampon sağ sol çamurluk ve sağ sol far ve arka stoplar ve bagaj kapağı hepsini sıfır takarım iki bin tl dedi yanlız aracı satarken zor olur dediler.
@cihatbayir
oooooo süper perfect sakın sakın satma sakın onun hırhır sesini bile özledim koç gibi yığılma dahi yapmaz bmw 5.20 gibi gaz verince rokete geciyo
2016 maxi 1.3 kullaniyorum. Oyle yigilma yok. Seri de bir arac. Sadece uzun yolda 130 dan sonra ses cogalir o kadar zaten fazlasina da gerek yok cok ruzgar yiyiyor arac . Kisalar daha oturakli gidiyor.
Herkese Cevaplar İçin Teşekkür Ederim Araç Şirketimizde Kullanılcağı İçin Aşırı Bir Performasn Beklentim Yok Araçtan Normalde 218 HP Araç Kullandığım İçin Fazlasıyla Tatmin Edici 1.6 Motorda Biraz Sorun Yaşadığımız İçin Yeni Araçları 1.3 Almak İstiyoruz Kullanan 2-3 Kullanıcıdan da Bilgi Aldım Memnunlar Vitesi 6 Olsa Hele Hiç Düşünmücem 5 Vitesde Motorun Bağırmasından Hoşlanmıyorum 🙂
Ne demek 1.3 yığılma yapıyo🙂 Maxide kısada kullandım. Maxi e4 kısa e5. Kendi aracımda 1.3 kısa e5. Bastınmı fırlıyo araba koltuğa yapıştırıyo kamyonet bu daha ne olsun🙂 Tabiki tartışmaya gerek bile bir 1.6 değil bu. Ama 1.3 gayet tatmin edici bir motor. Yük atıncada daha oturaklı oluyo yola yapışıyo ve güç kaybıda hiç hissetmedim ben
Gerekli cevaplar verilmiş hepsinin artisi eksisi olduğu gibi bu motorlarında öyle kimi şehir içi güzel kimi şehir dışı ancak fiatin 1.3 motorlarını kucumsememekte fayda var görünüşü küçük olsada fazlasını gosteriyor 1.3 motoru uzun yol gidecekseniz sürekli onermem ancak şehir içi kullanımda beklentinin üzerinde karşılık veriyor yani 1.6 ya yuklediginiz gibi şehir icinde de gayet sağlıklı hareket edebiliyorsunuz 1.3 motorla ancak 1.3 motorun sadece alırken fiyat konusunda avantajı var