2016 D4 1.6 Premio Plus

@D4Ceylan
kılıfçılara bakın derim.bulursunuz rahat.ama parçacılardakiler tam olmayabiliyor.

Trekking modellerinin koltuk ölçüleri sanirim farklıymış Ankara'da Şaşmaz Sanayı İskitler vs.bakmadigim kılıf döşemeci kalmadı !!![emoji15][emoji30]

@D4Ceylan
Ankaralı arkadaşlar yardımcı olurlar konuyu gördüklerinde.

Başka Bi yere mi açmam gerekiyor konuyu görmeleri icin doğru yerde miyim Mehmet bey

Çok teşekkür ederim ilginiz icin

@D4Ceylan
aynı yere koltuk kılıfı adında başlıkta açabilirsiniz. buradada olur. fark etmez..arkadaşlar şu an sitede olmadıkları için göremezler anlamında dedim.

@D4Ceylan
Aramiza hosgeldiniz guzel ve keyifli forumlar aracinizida gule gule kullanin Allah ksza bela vermesin

@D4Ceylan
ne demek. arkadaşlar çözüm konusunda yardımcı olurlar inşaallah.sabah ola hayrola.

@D4Ceylan hoşgeldiniz koltuk kılıfını oto modaya da bi sorun burdan geldiginizide söyleyin ordada yoksa başka bi yer bakarız bi trekking ci daha oldu 😉

@D4Ceylan hosgeldin abi keyifli forumlar

@F.Caner
Suan hazırlıklar tamam yarın yola çıkıyorum kısmetse gelince bakicaz kılıflara memleketde uzun yolda kirletmeyelim dedik ama beceremedik [emoji1317][emoji846]

@D4Ceylan
Saat kaçta burda olursunuz😉

Sello kardesim premio ile trekking arasında ki fakları biliyorum ağırdan ağırdan gelicem aceleye gerek yok 🙂 kafama göre

@sello55
Hocam model olarak fark yok ikisi arasında yani 2015-2016 aynı özellikler var

Hos geldin keyifli forumlar..

Back