2015 Doblo Yakıt Kullanımı Hangi Istasyon Daha Iyi

hüsamettin

Yeni Üye
Adı
hüsamettin
Kan Grubu
A RH +
Meslek
MUHASEBE
Modeli
Araç Yılı
2015
Renk
beyaz
Doblo 2015 1.6 premio için neresi daha iyidir yakıt için opet hariç birde motor sesi yüksek çıkarmı

Opetten şaşmayın.

Opet ten alıyorum anında ibre düşüyor shelden alıyorum performansı dahi yükseliyor

@hüsamettin
shell alıyorsanız nitro almayın ince olduğu için enjektetör kütüklerine zararlı olur.
nitro Audi Volvo Mercedes üst sınıf araçlar için performanslıdır.

performans isteriseniz ecufasta geçin
linke tıklayabilirsiniz
(link)

merhaba. yeni üye oldum ve ilk arabam. bende 2011 doblo combi multijet(safline) 55kw aracım var. Şuan shell V-Power Diesel kullanıyorum. Bu yakıt opet'in diseliden iyi mi kötü mü. birde aracım için en ideal motor yağı hangisidir.

BP,Shel,Opet,Petrol Ofisinin üçünüde uzun süre denedim.Şuanda Petrol Ofisi Prodizel alıyorum.Prodizel katkısız euro dizel.Km olarak en fazladan en aza doğru sıralamam Pterol Ofisi>BP>Shell>Opet
Opetten yakıt aldığımda ibre acayip bir şekilde çabucak düşüyordu.Bunu diğer istasyonlardan aldığımda farkettim.Katkısız yakıt alın ve depoya enjektör temizleyici adı altında hiçbir katkı ATMAYIN.

Yarım depodan aşağı yakıt bulundurmayın aracınızda.Yakıt ışığı yanana kadar binmeyin kesinlikle.Ara yollardan ve otoyollardan yakıt almayın.Şehir merkezlerine en çok satış yapan bilinen istasyonlardan alın.

Bende aldığımdan beridir hep opetten aldım alıyorum. 16 binde mazot filtresini değiştirdiğimde durumu buydu. Birçok farklı opetten aldım ayrıca hep aynı istasyona gidemiyorum kullanımım sebebiyle.

Dosyalar

• 4A72EE25-7B89-4B95-ACD8-6651067A90A3.jpeg
    4A72EE25-7B89-4B95-ACD8-6651067A90A3.jpeg
    451 KB · Okunma: 90
Yok abi Shell iyidir hiç karıştırma mümkün mertebe aynı istasyondan al şahsi fikrim böyle tabii paşa gönlünüz daha iyi bilir

Ben de Opet diyorum ...Ama ''
''(link)''ndan kesinlikle yakıt almayın.İstayon adına tıklarsanız ''Şikayet var''da ki yazımı okuyabilirsiniz

BP'den fulleyince 1 depoyla 790km gitmiştim.
Shell ve Opetten fulleyince 750km yapmıştım.
Genel olarak shell ve opet iyidir ama.

Yolda kalmadığım sürece OPET'den yakıt almam, Motoskilet , benzinli otomobil ve dizel araçlarımda OPET'e fazlasıyla şans verdim ve kısa menzili geçtim farklı sorunlar da yaşadım. Shell BP PO yeterli alternatifi oluşturuyor..

Yolda kalmadığım sürece OPET'den yakıt almam, Motoskilet , benzinli otomobil ve dizel araçlarımda OPET'e fazlasıyla şans verdim ve kısa menzili geçtim farklı sorunlar da yaşadım. Shell BP PO yeterli alternatifi oluşturuyor..
İlk zamanlar opet'ten alıyordum pompa da hile yaptılar birdaha kesinlikle almıyorum Bp ve Shell den alıyorum

Back