2015 D4 Doblo Alan İlk Üyemize Hediye Paketi

Yeni D4 Doblo Alacağım?

• Evet

• Hayır

• Düşünüyorum

• Toplam katılım
    37
Hangi motor tercih edildi merak ettim. Eğer 1.3 veya 1.6 sa %40lık iyileştirmeyi merak ettim. Gerçekten farklılık varmı ? Özellikle 1.3 merak ettim.

@gurcan59
aracınız hayırlı olsun

@gurcan59
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela ver mermesin. iyi günlerde kullanın.

Arkadasa hayirli olsun D4 ü iyi gunlerde kullansin.Allah bize de nasip eder insallah birD4 Premio Plus...

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah rabbim kaza bela vermesin..geleneklerimize göre sıfır araba aldınız kan akıtmanız lazım 🙂
Sezgin kardeşim bırak artık 1,3 ü savunmayıııı en iyi motor seni kapının önünde bekleyen arabadadır 😉 😀

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız binin inşallah.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

@34 ysf 57
haha
doğru söze ne denir ....
V6 2000 CC suzuki varken 0,50 kr/km yakıyorduk ama şikayetim yoktu.

aracın hayırlı olsun kardeş.
kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 🙂

@34 ysf 57
Zaten ben 1.3 savunmuyorum. Ortada olan önyargıları söylüyorum. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım. Herkez dedi 1.3 alma vs yazmaya üşendim. 1.3 geç uçan teneke diyenler vardı dobloya. Bende 1.6 alacaktım. Sonra dayımın iş arkadaşı 1.3 almış. Bende kulaktan dolma ona söyledim. Dedim 1.3 yaramaz aynı bu sitede 1.3 e gitmez vs yorum yapanlar gibi konuştum. Bana dediği tek şey hafta sonu yanıma gel dedi. Arkadaşında 1.6 doblo varmış. Oda geldi. Bi git kullan dedi 1.6 bide yol bilgisayarına bak dedi. Gittim geldim dedim uçak ama yol bilgisayarında %10.5 litre görünce yuhh dedim. Sonra gel dedi bide 1.3 benimkini kullan. Kullandım 1.3 mü dedim. He dedi. Yol bilgisayarında 8 litre yazıyordu. Sonra bana parça ve servis bakım vs fiyatlarını anlattı. Gezdik dolaştık. Bana fiatı sevdirdiler. Ön yargılarımdan kurtardılar. Bende benim başıma geleni burda yazıyorum ki alacak olan kişiler bilgi sahibi olsun.
Bana gelipte sonra 1.3 savunuyosun demeyin. Eğer 1.3 dobloya yetmiyorsa almayın. Şu anda benim kullanımımla 1.3 9 litre yakıyor. (20 yaşındayım hiçbirşekilde yakıt kasamıyorum full dipgaz). Demekki ben 1.6 alsaydım ocağıma incir ağacı dikerdim.

Bende aynı şekilde söylüyorum. 1.3 den şüphesi olan varsa gelsin görsün.

hayırlı olsun Tekirdağ

bilgilerinizi aldım 15 Şubat muhtemel Tekirdağ Buluşması dan İl temsilciniz Recep arkadaşımız takdim edecektir.

@gurcan59

hayırlı olsun güle güle kullanın gerçekten çok güzel d4 maşallah

@Sezgin Tok

Ben 23 yaşındayım, şehir içi hiç bir zaman 10.5 göremedim. 7.6 ortalamayla gidiyorum. Oturduğum muhit arabayı agresif kullanmayı gerektiriyor.

Bazen babamın iş yerine gitmem gerekiyor, git gel 60 km. civarı. 100-120 arası süratle ortalamanın 5.8 lere düştüğünü görüyorum. Bize henüz incir ağacı dikilmedi.

1.3 şehir içi 6.6 7 aras yakıyor kullanıma göre

1.3 candır hele 1.3 ecojet süpercandır😀

@doblo vip premio

100 km de 1 litre fark edecekse varsın yaksın Oğuz bey ben razıyım 👍

Abi şu aralar 4000 devirlerde vites değiştiriyorum. 9 litre yarın foto atarım. Asr zaten kapalı ışıkları görünce kimi koparırsam kalkıyorum. Eminim forumda uzun zaman benim gibi kullanan biri yoktur. 1-2 ayda bir görüyorum yüzünü onunda tadını çıkartıyorum. Vitesin zaten boş bir seçeneği yok benim için 🙂

Önceki arabalarımızdada aynıydı beni açık söylemek gerekirse hiçbir motor beni tatmin etmiyor. En son gaza az bastığım araba 2.0tdi dsg superb di.

Back