2013 vergi hesaplama :(

Paylaşım için teşekkürler.. benim yıllık 1249 tl tutuyor.
Diğer 1.3 ve 1.6 ların yıllık 827 tl

yazıklar olsun ya nasıl bi zam anında geçirdiler zammı

abi 2.0 met vergidede farkı var ama alanlar bilerek alıyor

rica ederim istemeye istemeye paylastım 28 bin tl veriyorlar dobloma sırf şu vergi yüzünden satasım var.ama kıyamıyorum 3 yaşına girdi 20700 km de

28 bin çok iyi rakkam nerede ise sıfır fiyatı

iş yerinde abi var hasta oldu sat sat diyor.. ama jant kıs lastigi tesisat aksesuarlar. vs onlarla beraber yeni bakımdan cıktı oğuz

arkadaşlar bizim memlekette 1,3 linea dan başka araca binmemek lazım.bu ne biçim vergidir ya.

Geçen yılki ödediğimiz vergilerin üzerine %7,80 yeniden değerleme oranında zam gelmiş oldu... 🙁

arkadaşlar bizim memlekette 1,3 linea dan başka araca binmemek lazım.bu ne biçim vergidir ya.

aynen öyle abi. benim de yapmaya çalıştığım buydu işte 🙂🙂

şşş fethi ne oluyor ... accık yüz buldun hemen linea aşkın depreşti... teamlina muhabbetini unutmadık daha... akıllı ol...😡😡*argue**dett**chair*

*haha**haha**haha**hehe*

2006 model doblom var yıllık 517 tl ödeyeceğim.7 yasına girdi vergi düşecek diye sevindim.Tam tersine yükseldi.Yakında arabamı da satarım artık🙁

şşş fethi ne oluyor ... accık yüz buldun hemen linea aşkın depreşti... teamlina muhabbetini unutmadık daha... akıllı ol...😡😡*argue**dett**chair*

*haha**haha**haha**hehe*

vazgeçtim abi ben. bir süre daha doblodayım. 🙂🙂

Arkadaslar bisey dikkatimi cekti benim ruhsatimda kamyonet yaziyo ama vergi dairesinde panelvan geciyor. Tabii ki panelvan olunca daha fazla vergi cikiyor. Bu nasil is ben anlamadim simdi. Bilen varsa aciklarsa sevinirim.

Back