2013 1,6 105 ilk bakım?

fatihbasar

Azimli Üye
öncelikle merhabalar
2013 model 1,6 105 beygir urban doblom var bana ilk bakım için 20000 km de gelmem söylendi ben 10000 olduğunu biliyorum acaba yanlış mı biliyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

20,000 doğrudur.

kullanma klavuzunda km ler yazıyor.
emin değilseniz servise başvurabilirsiniz.

İlk bakim 20 bin de sonraki 30 mu yoksa 40.60.80. mi ? arkadaslar

40 60 80 olarak devam ediyor

kullanma klavuzu okumaya zaman servise soracak kadar vaktim yok calismaktan bilen yorum yazar.oguz arkadasimiz gibi bilmeyen mesaj sayisini yukseltir.

kullanma klavuzu okumaya zaman servise soracak kadar vaktim yok calismaktan bilen yorum yazar.oguz arkadasimiz gibi bilmeyen mesaj sayisini yukseltir.

oguz arkadasimiz gibi bilmeyen mesaj sayisini yukseltir

ben mi yanlış anlıyorum acaba

şu cümlende nedemek istedin merak ettim bildiğimiz için ve yardımcı olmak için cevapladım mesaj sayısı ile ne alakası var anlıyamadım ayrıca ben biliyorsam yazarım mesaj sayısı sıkıntı ise benimkini sıfırlayabiliriz

bilmeyenler yükseltir demek istiyor sanırım.bilen yorum yazar oğuz arkadaşımız gibi demek istemiş olabilir.noktalama işaretleri bu yüzden önemliler aslında.

heralde öyledir abi çünkü ben öyle birşey yapmıyorum

oguz arkadasimiz gibi bilmeyen mesaj sayisini yukseltir

ben mi yanlış anlıyorum acaba

şu cümlende nedemek istedin merak ettim bildiğimiz için ve yardımcı olmak için cevapladım mesaj sayısı ile ne alakası var anlıyamadım ayrıca ben biliyorsam yazarım mesaj sayısı sıkıntı ise benimkini sıfırlayabiliriz

Yok oguz yanlis anladin galiba cvp icin tsk.sormak istedigim buydu soyledin anladim sen ustune alinma alinacak da birsey yok...

kusura bakma imla hatasından dolayı bi yanlış anlaşılma oldu ozaman

öncelikle merhabalar
2013 model 1,6 105 beygir urban doblom var bana ilk bakım için 20000 km de gelmem söylendi ben 10000 olduğunu biliyorum acaba yanlış mı biliyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

1.6 doblolar için Fiat'ın verdiği resmi bakım aralığı 20bin km yada 1 yıldır. hangisi önce gelirse.

ya arkadaşlar birşey sorcam aklımın almadığı 1.3 motor 10 bin km bakım 1.6 motor 20 bin km bakım nasıl oluyor anlamadım ?

orayı bende merak ediyorum ama türkiye şartlarnda yağın filitrelerin 20bin dayanması biraz zor ama gabi fiat uygun görmüş problem olacağını sanmam ben 1.3 te her 5 binde kontrol ve hava filitresini değişitiriyorum 5bin kmde bile filitre kirleniyor

bunu bi yerden öğrenemeyizmi ? yada konuda hakkın kesin bilgisi olan yok mu ?

VAR KARDEŞİM İÇİNDEKİ YAĞ 10-40 KONULURSA 10 BİN KM DE BİR BİRDE 10-35 KAUÇUKLU YAĞ VAR ODA 20 BİN KM YAPIYOR LAKİN BENİM TAVSİYEM SANA UZUN SÜRE KULLANICAKSAN ARACI 10-40 KULLAN 9000 KM DE BAKIM YAPTIR HER 4000 KM DE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞ HER 9 BİNDE POLEN FİLTRESİNİ HER 30 BİNDEDE MAZOT FİLTRESİNİ DEĞİŞTİR.

Tesekurler bilgi icin

mazot filtresi 20,000 de bir olacak.

mazot filitresini bence her ana bakımda değiştirin

Back