2012 Doblo Premio 1.3 Multijet 90HPKonfor Paket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asteo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asteo

Azimli Üye
2011 Doblo Premio 1.3 Multijet 90HP(siyah) aracım var yaklaşık 9000 kmde. Alırken çöl grisi(konfot paketli) ve siyah vardı fakat rengi konfor pakete değişmedik siyah konfot paketsiz aldık. Hız sabitleyici sonradan takılamıyormuş fabrika çıkışlı olması gerekiyormuş. Aracımı satıp, 2012 model konfor paketli olanı almak istesem aşağı yukarı ne kadar fark öderim? internet sitesindeki fiyatlara bakarak yorum yapmak istemedim çünkü o fiyat üstünden biraz daha iskonto oluyor diye. Teşekkür ederim (aracım kazasız. sadece çok ufak bir çizik var sağ ön kapıda çok dikkatli bakmak lazım görmek için. zaten başka bir başlık altında paylaşmıştım)

kesinlikle değmez,hız sabitlemeli istiyorsanız keşke diğer rengi alsaydınız.zaten hız sabitlemede o kadar çok kullanılan bir özellik değil.o kadar zarar o özellik için değmez.

ben siyah renk konfor paketliyi 39 bin tl ye aldım ama kredii fiyatı üzerinden bilgin olsun

en az 4.000 - 5.000 TL oynar gibi geliyor bana da ama uzun yolda çok rahat aynı zamanda yakıt tüketimi de etkileniyor. Aynısının konfor paketlisi olsa çok mu olurdu =D

öncelikle keşke alırken konfor paketli alsaydınz şimdi zarar edersinizi en az 5 ile 7 bin arası oynar ben galericiye sordum 2001 1.3 premio konfor paketli 25 binde şuanda galerici 32500 tl saydı takasta ama tabi vermem çünkü çok memnunuz sizin dobloyada 33500 yazılıp 31 32 bin bin civarına satılır ama bencede değimez tamam çok rahat hız sabitleyici özelikle far yıkamada çok havalı ama alınmış alınmıştır değmez o yüzden

ortak fikir olsa iyi olurdu ama yapacak bişey yok....para sorun değil diyosan 6bin zararla atlatırsın....bize göre değmeyen sana değebilir tabi,o işin başka boyutu güzel kardeşim...

ortak fikir olsa iyi olurdu ama yapacak bişey yok....para sorun değil diyosan 6bin zararla atlatırsın....bize göre değmeyen sana değebilir tabi,o işin başka boyutu güzel kardeşim...

tabiki para sorun ve o kadar paraya değmeyeceğini düşünüyorum bence ortak fikirdeyiz 🙂

öncelikle keşke alırken konfor paketli alsaydınz şimdi zarar edersinizi en az 5 ile 7 bin arası oynar ben galericiye sordum 2001 1.3 premio konfor paketli 25 binde şuanda galerici 32500 tl saydı takasta ama tabi vermem çünkü çok memnunuz sizin dobloyada 33500 yazılıp 31 32 bin bin civarına satılır ama bencede değimez tamam çok rahat hız sabitleyici özelikle far yıkamada çok havalı ama alınmış alınmıştır değmez o yüzden

ağustos ortası gibi aldık arabayı. o zaman ellerinde 2011 model olarak bizimki ve konfor paketli çöl grisi vardı. 2012sini 3-5 bin daha verip almak istemedik. sağlık olsun diyelim ama ne olursa olsun aracımdan çok memnunum

siz doblonuzab inip tadını çıkartın

Back