2012 D2 Doblom 90hp mi 75hp mi?

Salih445

Daimi Üye
Doblo
Adı
Salih
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
D2 Kasa 2012 model doblom var, ruhsatta motor gücü 75hp yazıyor ama model adında 90M.JET gibi bi ibare var. Şunun gibi; Arada kaldım doğrusu?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Ruhsatta DOBLO COMBİ 1.3 90 M.JET EURO 4 DYNAMIC yazıyor. Peki 75hp ise neden 90 ibaresi var?

Son düzenleme:
Ruhsatta yanlışlık olmasın

Ruhsatta yanlışlık olabilir.Bende de mesela toplam tonaj yanlıştı segmentim active yazılıydı.Bende güç birimi 55kwh yazıyor 75 lik sizde böyle yazmıyor mu?

55kw yazıyor ama kasko kağıdında bile DOBLO COMBİ 1.3 90 M.JET EURO 4 DYNAMIC yazılı

Yetkili servise uğrayıp şaseden bilgi dökümanlarını alıp emniyet ruhsat bölümüne müracaat edin düzeltirler heralde.

Teknik veriler yanlış girilebiliyor ruhsat şubeden ruhsatı değişmeden sistemden değişiyorlar sigorta o sistemi görür muayene istasyonlarında öyle

Hocam bu sayfaya nerden ulaşabiliyoruz nerden bakıyoruz bende merak ettim şimdi.
Araç kasko değer sorgulama yazıp birisinden bulabiliyosun markayı fiat değil, tofaş fiat seçeceksiniz kasko değerini görmek istiyorsanız...

Araç kasko değer sorgulama yazıp birisinden bulabiliyosun markayı fiat değil, tofaş fiat seçeceksiniz kasko değerini görmek istiyorsanız...
Tamamdır abim teşekkür ederim

Back