2012-2013-2014 DÜŞÜK KM'Lİ DOBLO 1.6 PREMİO ARANIYOR ( BEYAZ )

ArhaviLee08

Saygın Üye
Adı
Barış BAŞAK
Meslek
Müşavirlik
Renk
Derin Bordo
S.A Arkadaşlar,
İlan başlığında belirttiğim üzere minimum 2012 maximum 2014 1.6 Doblo Premio arıyorum ve özellikle BEYAZ renk olması şartım var. En full olanı premio sanırım fakat ilanlarda baktıklarımda hepsi farklı donanımlara sahip. Benim ise olmasını istediğim özellikleri aşşagıda belirtiyorum.
*Cruise Control
*Hill Holder
*Esp
*Asr
*Far Yıkama Sistemi
*Blue & Me
*Start & Stop
Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Merhabalar. Sahibinden yapılan ilanların bazılarında, yanlış bilgilendirmeler mevcut. Örneğin ilan verirken aracını premio seçiyor ancak aracı elegans yada farklı bir model olabiliyor. Premio da çift renk göğüs, çelik jant, sis lambası dijital klima, abs+esp+asr far yıkama hill holder cruise control standarttır. blume ve star-stop opsiyondur. Beyaz rengini pek görmedim. Mutlaka vardır ancak serinin ful olanı olduğundan genellikle özel renklerde üretiliyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun

sahibindendeki ilanlar gerçekten traji komik arkadaşlar. bundan sonra bu platformda bulunmak istiyorum. eğer gerçekten aracı temiz olan bir arkadaşımız var ise aradığım özelliklerde ben aracına talibim, beyaz renk önceliğim tabiki ama mesela türk kahvesi rengi olanda çok güzel bir renk düşünülebilinir..

Doblomu dün akşam itibariyle sakaryadan almış bulunmaktayım en kısa zamanda resimlerini eklerim. Ilgi ve alakanız için teşekkürler....

@brs_bsk
Ozellikler ve fiyatini da paylasirmisiniz..

Hayırlı satışlar

1.6 Doblo var erzincanda 2012 50000 37500 ilgilenenler varsa bakabilir

Dosyalar

• IMG_20160301_160336.jpg
    IMG_20160301_160336.jpg
    79,2 KB · Okunma: 37
@mali_55
Full+full
Blue &me
Start stop
Tom Tom navi
Yan basamaklar arkada spoiler araç özel sipariş fabrikadan çıktığı gibi temiz, kaza boya hiç birşey yok.
En full olanı + 4 adet kış lastiği lastiklerde 2014 premio Black jantlar
2012 model fakat 2013 trafiğe çıkışlı
37.000 tl ye aldık

hayırlı olsun güle güle kullanın.

@hasan Adıgüzel
benim ki 1 sefer dondu tepesinden geçmişim ezildi.şeytan kulağına sıkıntı yok 5 yıldır.

Back