Arkadaşlar Merhaba Ya bu gün biraz kafam esti yakıtı hic saydım aracımın motorunu acim diye baya bi bastım aracım 4 aylık ve su anda 4200 km de düz yolda elimden geldikce usturuplu sekilde basıp biraz öyle gidip dinlendirip yani rolantiede veya fites bosta sonra tekrar biraz bastım baya gözle görülür sekilde şehir icinde farketti ya sormak istedigim araca böyle fazla yuklenmeler zarar verirmi yani 4500-5000 devirler yani taş catlasın 3 dk falan 170-180 le falan gittim düz yolda su anda 165 görüyorum son gaz 1.3 multijet aracım yokus asagıda 175-180 arası zorluyor sizce motor acılmısmıdır bu hızlı kullanımlardan sonra arascı biraz saga cekip bir sigara iciyorum dısarıda yani 5-10 dk dinlendirmeye calısıyorum turboyu ve motoru isallah zarar vermiyorumdur hem satan arkadasda biraz bas dedi acılsın dedi vereceginiz cevaplar çok önemli benim icin yani en azından bundan sonra dediklerinizi yaparım ha birde dekompirasyon yapıyorum araca bazen yani son gazdn sonra ayagımı cekiyorum gazdan duracak seviyeye kadar fitesde gidiyorum bunun bi sıkıntısı olurmu acaba ? görüsmek dilegi ile tesekkürler simdiden..