2011 Fiat Doblo Premio Comfortmatic

Lacivertdeniz

Azimli Üye
Aracım Birmot Zincirlikuyu tarafından sıpariş verilerek satın alınmıştır.
10.000km'de Türk Kahvesi renk
ÖZELLİKLER: (Full Aksesuar)
Konfor Paket - Prestij Paket - Blue&Me Tom Tom Paket - Start&Stop - ASR ve Hill Holder - Comfortmatic Vites
Ekstra Aksesuarlar: Orj. Krom Kapı Eşikleri - Orj. Krom Bagaj Çıtası - Orj. Arka koltuk ve bagaj arası bölme (file kafes) - mugen tip cam rüzgarlıkları - 4 adet jant ve kar lastiği

Aracımın ilan link'i: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-fiat-doblo-premio-comfortmatic-75453720/detay

Ulaşmak isteyenler, İlanda ki telefon numarasından bana ulaşabilirler.

hayırlı olsun

dün ilanı gördüm hakikaten çok temiz maşallah

Hayırlı Satışlar

hayırlı satışlar.

hayırlı satışlar...

hayırllı satışlar dostum ama şahsi fikrim 38-39bin aralığıdır..

deniz kardes hayirdir niye satiyorsun aracini.......

Baki bey, aracımı satmamın nedeni Mercedes Viano düşünüyorum veya Lancia Voyager' da olabilir. Aracımdan çok memnunum fakat 7-8 kişilik bir Van tarzı düşünüyorum

Baki bey, aracımı satmamın nedeni Mercedes Viano düşünüyorum veya Lancia Voyager' da olabilir. Aracımdan çok memnunum fakat 7-8 kişilik bir Van tarzı düşünüyorum

hayirlisi olsun kardesim...

hayırllı satışlar dostum ama şahsi fikrim 38-39bin aralığıdır..

fiyat konusunda kategoriye göre normal olduğunu düşünüyorum, çok temiz ve titiz kullandım hususi garajım var...
ayrıca yanında 1 takım (4 adet) kar lastiği ve jant veriyorum.

viano vip ama 5+1 oluyo onlar

umarım satılır istediğin fiyata dostum...hayırlısı olsun...

5+1 de yetebilir yada Lancia Voyager'a baktım 6+1 de olabiliyor, fakat anlayamadığım konu chrysler g.voyager yerine Avrupaya Lancia olarak giriş yapılacak, merak ettiğim ise Mercedes Benz Türk AŞ. mi? yoksa
OTOKOÇ-BİRMOT mu? Satış yapacak? Bu arada viano 5+1 de olsa oldukça geniş... Eğer istediğim rakama satamazsam Dobloyu günlük kullanırım fakat uzun yol ve kalabalık seyahat için büyük araç kesinlikle alacağım.

Back