2011 doblo turbo sorunu

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
2011 1.6 doblonun turbosunda özellikle 2000 devir üstünde ıslık sesi geliyor
bunun nedeni tamir fiyatı kaça mal olur. ilerde satıcam arabayı atıyorum 500 yazdıysam kaç bin eksiğine yazmak mantıklı sizce

Bu turbodanda olabilir hortumlarından da performans düşüşü var mı? Akış metre ve intercooler hortumunu bir kontrol ettirin turbonun kendisindense çarkı boşluk yapmış demektir revize edilirse yarı fiyatında olabilir orijinallerine baktım da bakasım gelmedi 25-30 diyor ona göre,Birde ıslık ne kadar yapıyor soğuk havada tatlı bir ıslık olabilir çok fazlaysa kaçak şeklinde sorun var 2000 devirden sonra açıyor zaten sesin ondan sonra gelmesi doğal

Bu turbodanda olabilir hortumlarından da performans düşüşü var mı? Akış metre ve intercooler hortumunu bir kontrol ettirin turbonun kendisindense çarkı boşluk yapmış demektir revize edilirse yarı fiyatında olabilir orijinallerine baktım da bakasım gelmedi 25-30 diyor ona göre,Birde ıslık ne kadar yapıyor soğuk havada tatlı bir ıslık olabilir çok fazlaysa kaçak şeklinde sorun var 2000 devirden sonra açıyor zaten sesin ondan sonra gelmesi doğal
çekişte düşüş var hissediyorum. bana çarkta boşluk varrmış gibime geliyor.
sıfırı 25-30bin tl ise yine iyi yaptırılabilir. esasında motor ısınınca seste azalıyor ama tabi gitmiyor
düz yolda bile 3bin devirlerde iyi ses atıyor turbo

Bir turbocuya baktırın kendinde mi hortumlarda mı söyler ona göre bir yol izlersiniz hortum kaçağı da çekişi etkiler özellikle akış metre

ederinin 20 bin altına koyup satıcam abi. küçük bir araba almayı düşünüorum

Back