2011 doblo safeline arabama çelik jant

bakiergul tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
27041710505744818.jpg

Kısmet olursa benim düşündüğüm jantlar da bu *pray*
abi kaç inç bu??

La yavrum bu benim cantın borbetsiz olanı ...doğru seçim kanki manyak duruyor......

Eyvallah moruk, hasta oldum ben de bunlara bi para durumunu ayarlıyabilsem hemen alıcam *tup*

Moruk maddi olarak çok kasmıyorsa mutlaka al........harbiden arabayı komple değiştiriyor..............gerçi bende alamadım ama en azından benimkiler orjinal çelik acele etmiyorum.....

Moruk maddi olarak çok kasmıyorsa mutlaka al........harbiden arabayı komple değiştiriyor..............gerçi bende alamadım ama en azından benimkiler orjinal çelik acele etmiyorum.....

Evet senin böyle bir avantajın var. Bizimkilerde de premio daki gibi olsa ben de hiç düşünmezdim bile 🙁

SerCan tarafından yazılan metin:
Tork jantlarını önerebilirim cok kaliteli ve hesaplı bende yeni aldım 🙂
fiyatı ne kadar?

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Evet senin böyle bir avantajın var. Bizimkilerde de premio daki gibi olsa ben de hiç düşünmezdim bile 🙁

Kardeşim ben düşünüyorum da ancak şu an aciliyeti yok...............

benim jantın ortası kromu benimkide carre 845

Uploaded with

emre18 tarafından yazılan metin:
benim jantın ortası kromu benimkide carre 845

Uploaded with
jantlar kaç inç?

15
bizde 15'' takmayı düşünüyoruz da nasıl memnunmusun fiyat ne kadar??

benimkiler fabrikadan orjinal 15 ama sıfır alındığında jant+lastik değişmiştir hız lastiği ve jant alınmıştır çok memnunum hiç bir türlü sorununm yok 😀

benimkiler fabrikadan orjinal 15 ama sıfır alındığında jant+lastik değişmiştir hız lastiği ve jant alınmıştır çok memnunum hiç bir türlü sorununm yok 😀
fiyatı ne kadar?

jant 650 lira carre 845 modeli lastikler good year 580 lira

jant 650 lira carre 845 modeli lastikler good year 580 lira
teşekkürler..

Back