2011 doblo Navimex Hakkında

kemalymn

Azimli Üye
Adı
kemal
Meslek
kuru meyve ihracatı
Modeli
5487116f830ec1418137967_0.jpg

Selamın Aleyküm arkadaşlar,
Aracım 2011 doblo d3, Aracıma Navimex oem taktırdım. Memnunum şimdilik.
İlk aklıma gelen kötü yanları cihaz iki parça olduğu için dvdromu torpidoya yerleştiriliyor. Bir de tv hiç göstermiyor desem yeri var. Zevkli değil yani tv gösterimi.
Onun dışında dvd, bluetooth, usb, ekran dokunmatiği,geri görüş kamerası güzel. Araca da yakışıyor.
İzmir Karşıyakada Carvocal diye biyerden aldım. Montaj dahil faturasız 960tl ye geldi.
Bilginize...

Bende cumartesi gittim OEM taktirmaya 1000 TL dediler taktirmadim USB sorununu çözmüş olsam vermem bu parayı

@cakir hayrettin
Çözümü var beyenirmisin bilmem

Volkan bu cihaz teypin arkasına takılıyor galiba ben bunu bir kaç tuninge sordum pek iyi değil dediler bunun iyi bir markası yokmu acaba

@cakir hayrettin
Valla 7 aydır kullanıyorum bir sorun sıkıntı yok ses düzeyi olsun okuma hızı olsun çok güzel usb yi söküp taktığın zaman en son nerde kaldıysa ordan devam ediyor falan

@İlhan68aksaray
7 ay önce 150 liraya almıştım şu an fiyat nedir bilmiyorum dolar falan arttığı için değişmiş olabilir

@cakir hayrettin
Anadolu yakasında bildiğim yok abi ben internetten aldım

hayırlı olsun

@cakir hayrettin

Navigasyon işini de hallediyon ama bu arada ve dvd oynatıcı var müzik film için ve bluetooth işi de kullanışlı

@cakir hayrettin
Valla ben çok memnunum eğer halledemezsen çağlayanda tanıdığım bir elektrikçide var

hayırlı olsun.

Volkan buldum bir yer de ama olmadı çalıştıramadılar audio marka varmış onu getirecekler fiyatı 300 TL en iyiside buymus

@cakir hayrettin
Bence o kadar para verilmez sonuçta aynı cihazlar ben Kağıthane'de oturuyorum çalıştığım yer sanayi mahallesinde elektrikçim Çağlayan dere yolunda daha uyguna benimkinden taktırırız istersen

Tamam olur ama pazar günü taktirabilirmiyiz ben pazar günleri müsait oluyorum ama bu cadence uymadı benim araca

@cakir hayrettin
Birde bu var
(link)

Back