2011 1.6mj doblo kaput-motor kısmından ses gelmesi

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
öncelikle hayırlı akşamlar.
2011 model doblomun bugün seyir halindeyken kaputun motor tarafından özellikle düşük devirlerde pıtıpıtıtıpıtıtıpıtı diye seri ses vermeye başladı.
ekranda ikaz uyarısı çıkmadı çekişte de değişiklik yok ama düşük devirde hissedilir ses var nedeni ne olabilir?
yarın ustaya götürcem. fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

Mazot boruları hortumları şaseye değiyodu izolasyon yaptılar ses yok

İntercol borusunada baksın ustan zaten Ustana gidiyon çözüm bulur
Bulamazsanız sponsorlarımıza uğrayıver mustafa

tamamdır abi teşekkür ederim birazdan götürcem aracı akşama durumu paylaşırım.
benimde ilk akılam triger ya da v kayışı kopması geldi

tamamdır abi teşekkür ederim birazdan götürcem aracı akşama durumu paylaşırım.
benimde ilk akılam triger ya da v kayışı kopması geldi
Tirger koparsa öp babayın elini olur senin tirger daha kopmamış Allah göstermesin

Tirger koparsa öp babayın elini olur senin tirger daha kopmamış Allah göstermesin
valla kayış sesi gibiydide evet triger değilmiş 😀
öncelikle motor ilk çalıştırmada dumanda attı biraz ve dediğim gibi patapatapata ses geliyordu götürdüm ilk bakışta enjektörlerden dedi aldı içeri alt kısımda enjektör somun mu civatası mı ne varmış sıkıntı ondanmış değiştirdiler sprey fln sıktılar allahtan enjektör değil dedi 1700tl masraf çıkardılar gönderdiler 🙂

valla kayış sesi gibiydide evet triger değilmiş 😀
öncelikle motor ilk çalıştırmada dumanda attı biraz ve dediğim gibi patapatapata ses geliyordu götürdüm ilk bakışta enjektörlerden dedi aldı içeri alt kısımda enjektör somun mu civatası mı ne varmış sıkıntı ondanmış değiştirdiler sprey fln sıktılar allahtan enjektör değil dedi 1700tl masraf çıkardılar gönderdiler 🙂
Enjektör pulu çıkmıştır güzel hayırlı olsun

Çıkarır iyiki enjektör işeme durumuna gelmeden farkettin
dün akşam ses gelmeye başladı max 10 km yaptım üstüne bugün sabah hemen götürdüm.
dizel araçtan çekinmeye başladım artık yazın b-c segment bi benzinli almak mantıklı gibi abi sen ne dersin

Wosvagen grubu yada seat cupra al

Son düzenleme:
Böyle

Dosyalar

• FB_IMG_1735993473825.webp
    FB_IMG_1735993473825.webp
    17,4 KB · Okunma: 19
Back