2011 1.6 mj doblo hakkında

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
arkadaşlar selam. öncelikle foruma yeni katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
- 2011 1.6 mj doblo ile özellikle bayır çıkarken ıslık sesi geliyor bu normal midir ?
- kışlık lastik takmazsam sadece bu dönemliksizce ankara gibi bir yerde (düz bi bölgede yaşıyorum iş ev kullanıyorum ) sıkıntı olur mu ?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

Ankara da mecburi değil mi? Mecburi diye biliyorum. Araştırmak lazım sonra ceza yemeyin.

mecbur tabiki ama kıyı köşede iş ev arası kullanacağım yakalanacağımı düşünmüyorum. ama acaba güvenlik açısından sıkıntı çıkartır mı ondan emin değilim.
önümüzdeki yaza satmayı düşünüyorum dobloyu o yüzden kışlık kullanmamayı düşünüyorum. tek lastik için 5bin tl ortalama fiyat aldım bi yerden 20bin e gelir dört lastik mantıklı gelmedi bana almak.

lastik onemli.4 mevsim alabilirsin pirelli goodyear vs.internette resmi saticiligini yaoan siteler var tanesi 2000-2500 tl civarinda.soyle dusun yakalanmak mi sikinti kayip kaza yapmakmi.hadi ceza yemek kaza yapmaktan daha onemli diyelim tum kis boyunca bi kere yakalaninca bida yakalanmiyacaksin diye birsey yokki.sabah aksam yakalanma ihtimalinde var.ceza neyse de olduda kar topu oynayan bir cocuk yola cikiverdi diyelim ani frenleme yapman gerekti ve kis lastigin yok diye Allah korusun cocugu ezdin.sonuc 8-10 bin tl cebine kaldi ve bir cocugumuzu topraga verdik.ben yanlis hesaplar yaptigini dusunuyorum.

Lastiği al.

Dimyata pirince giderken elinde ki bulgurdan olma.

Atasözü bu ben söylemiyorum.

Ankara soğuk memleket. Kışın özellikle Ankara soğuğu diye boşa demiyorlar. Mamakta yapmıştım askerliğimi, soğuktan derimizin çekildiğini hissederdik, Ankara soğuğu yemeyen, ben soğuk yer gördüm demesin. 😄😄 Kışlık lastik için yer de kar olması gerekmiyor, hava 7-8 derecenin altına indiği zaman diğer lastiklerin yol tutuş, frenleme mesafesi bunlar ciddi anlamda etkileniyor. Üretim aşamasında iki tip lastikte de kullanılan hamur farklı. Kazasız sürüşler dilerim.

peki . çok teşekkür ederim yorumlarınız için. almaya karar verdim bu yorumlar üzerine 🙂
peki 195/96/60 için marka fiyat önerisi verebilir misiniz ?

lastik olculerini daha once hic duymadim 🙂

peki . çok teşekkür ederim yorumlarınız için. almaya karar verdim bu yorumlar üzerine 🙂
peki 195/96/60 için marka fiyat önerisi verebilir misiniz ?
Mustafa bey günaydın diyerek söze başlamak istiyorum. Piyasada birçok lastik markası var bunlardan öne çıkan markalar herkesin malumudur. Öncelikle derim ki bütçenize göre fiyat fayda analizi yaparak kullanım koşullarınıda göz önünde tutarak (Örneğin aracınızı yük taşıma amaçlı mı kullanıyorsunuz sadece şehir içi mi kullanım olacak kışın gece de kullanılacak mı? vs.) lastik seçimi yapmanız daha doğru olacaktır kanatindeyim. Ortalama bir lastik seçimi yeterli derseniz üretim yılınıda göz önünde tutmanızı tavsiye ederim. Bazen eski tarih üretim lastikler daha ucuz olabiliyor. Bu arada kanpanyalarıda takip etmenizi öneririm. Bol şans.

Mustafa bey günaydın diyerek söze başlamak istiyorum. Piyasada birçok lastik markası var bunlardan öne çıkan markalar herkesin malumudur. Öncelikle derim ki bütçenize göre fiyat fayda analizi yaparak kullanım koşullarınıda göz önünde tutarak (Örneğin aracınızı yük taşıma amaçlı mı kullanıyorsunuz sadece şehir içi mi kullanım olacak kışın gece de kullanılacak mı? vs.) lastik seçimi yapmanız daha doğru olacaktır kanatindeyim. Ortalama bir lastik seçimi yeterli derseniz üretim yılınıda göz önünde tutmanızı tavsiye ederim. Bazen eski tarih üretim lastikler daha ucuz olabiliyor. Bu arada kanpanyalarıda takip etmenizi öneririm. Bol şans.
abi teşekkür ederim . dikkate alıcam. sağolun 🙂
bu arada iş ev arası kullanıyorum dobloyu yazın elden çıkartıcam b segmente dönücem.

Back