Benim uzun süredir araştırdığım ve alıp montaj ettiğim bir konu, deneyimlerimi paylaşmak isterim. Bizim araç da D2 bu arada.
gerçek 4-64 cihaz taktım, cihazda problem yok, donması kasması olmuyor. Carplay ve android auto olması gerekiyor kesinlikle çok kolaylık.
Aldığınız yere sorun for-x tarzı bir tık markalı cihazlarda radyo çekimi iyi oluyor. Bu tür multimedyalarda radyo çekimi geneli zayıf oluyor. Misal eski teypte 5-6 kanal çekerken, şu an sadece kuran dinliyoruz kanal bulamıyor.
Bizim araçlarda direksiyon kumandası olmadığı için multimedya kontrolünü yolda sağlayamıyoruz. dokunmatik ses açma kapama kanal değiştirme kesinlikle çok zor.
Geri kamerasının fotoğrafını eklediğim şu şekilde olması gerekiyor, arka plaka plastiğinin altını delince tam oturuyor açısı tam denk geliyor. Diğer ayaklı ve tampon delmeli kameralar bizim araçlara gitmiyor. Hem yerinde orjinal duruyor hem ıslanmıyor.
Tekrar tekrar yazıyorum,
-Direksiyon tuşu eklenecek (uyumlu hazırları var)
-Kamera resmini eklediğim şekilde olacak
-radyo çekimini sorup öyle karar verin
Ben kendim montajını yaptım, direksiyon tuşu ve kameraya dikkat edin, kamera fiyatta fark etmese bile direksiyon tuşu 1000tl civarı ekleyebilir.