2010 coriaca

tiriska

Azimli Üye
Arkadaşlar bu da benim coriaca doblom 2010 çöl grisi zaten tek renk üretildi.

Ben Bahçelievlerdeyim yakınsan görüşebiliriz. Hatta istanbuldaki üyelerle bir gün düzenleyebiliriz.

Allah kaza bela vermesin araç güzel nikelajlar ve jant açmış aracı hocam o marşbiyel basamağındaki plastikleri nereden temin edebilirim 🙂

ÇÖL GRİSİ ydi galiba rengi. çok çok güzel. heleki o koyumtrak cantlar iyi oturmuş renge. toz yok arabada.

maşallah tertemiz senin araçta. üstündede aslında bayağı çok aksesuar var. birde sisler le koyu camlar olsaydı cillop gibi olacakmış.

Evet çöl grisi. Harika olmuş eline sağlık. 🙂

diamond tarafından yazılan metin:
Allah kaza bela vermesin araç güzel nikelajlar ve jant açmış aracı hocam o marşbiyel basamağındaki plastikleri nereden temin edebilirim 🙂
bakim aksesuarcı arkadaşa bir sorayım temin edebilirsem bilgi veririm

kokplot tarafından yazılan metin:
ÇÖL GRİSİ ydi galiba rengi. çok çok güzel. heleki o koyumtrak cantlar iyi oturmuş renge. toz yok arabada.

maşallah tertemiz senin araçta. üstündede aslında bayağı çok aksesuar var. birde sisler le koyu camlar olsaydı cillop gibi olacakmış.
sis konusunda haklısın yakın zaman da takıcamda camlara malesef film yaptıramam istanbulda çok çevirme yapılıyor bazı memurlar oracıkta söktürtüyorlar daha önceden başıma geldi o yüzden film düşünmüyom ama perde taktırtacağım.

carioca zaten şık araç , şık bi jant bile yetermiş ama böyle daha çekici olmuş 😉

maşallah çok güzel gözel maşallah 😀

Güle güle kullan abi. Allah (C.C.) kaza bela vermesin.

Carioca zaten her yerde tanınması kolay araç. Kendini belli ediyor ama snin taktığın aksesuarlarla daha dikkat çekii olmuş.

Bu arada Murat abi bak 8 kollu jant diyordun dün. Bu da 8 kol 16 bacak.. Güzel durmuş bence.

2 renk olduğunu bende duydum ama mistik gri rengi hiç görmedim.bayilerdede çöl grisi vardı.

aynı renklerin ismini alayıp pulluyorlar deniştirip 😀 yeniden müşteriye sunuyorlar galiba. anlaşılan olay bu. 😀

cario da bir numara yok aslında daha önceleride yazmıştım bunları.
yeni kasa gecikince zaman kazanma yeni kango tepee karşı ayak durma amacı ile yapılmış bir satış taktiğidir.

özel model az sayıda üretilir yani alan adam farklı olur.
herkesde varsa özelliği yokdur bence.
özel seriye kapaklı jant konmaz.
donanım full olur

caddy de life çıkarmıştı
aynaları tamponu boyadılar
ulen bizimkiler yıllardır boyalı😀

Back