2008 Doblo için alacaklarım-yorumlarınızı bekliyorum

ecdoblo22

Aktif Üye
USB çalar:önceden kullanan varsa bu aletten başka kablo(line-in galba) fln almamız gerekiyor mu?
line-in girişi varmı d2lerde

(link)

Kılıf seti:bu kılıf seti d2 ye uyarmı

(link)

Yağmur kaydırıcı:kullananlar arabasında bi zarar gördümü

(link)

Koltuk kılıfı:elbette bu ürünü alan olmuştur iyi veya kötü yorum bekliyorum

(link)

DİĞER
yurtiçinde bu tip model araba satan yerler varmı

(link)

(link)

kılıf yorumuna dikkat et.

su kaydırıcı bence gereksiz
sileceklerin iyi olacak cam suyunda camsil olacak gerek yok.

ecdoblo22 tarafından yazılan metin:
USB çalar:önceden kullanan varsa bu aletten başka kablo(line-in galba) fln almamız gerekiyor mu?

(link)

(link)

(link)

(link)

DİĞER

(link)

(link)

koltuk kılıfı almak yerıne git dosemecıler 60 tl buna verene kadar 100 tl cıvarına adamlar dıksın senın araca gore daha ıyı olur,,bu tarz kılıflar daha öncede kulandım bır tuhaf duruyor bence,,,ayrıca su dıreksıyon sımıdı ve vıtes korugunun oldugu set almıstım bence bes para etmez yıne de fıkır senın ama ben begenmedım sadece dıreksıyon sımıdını kullanıyorum onuda cıkartırım yakında çok guzel orjınal gıbı duran guzel derı kaplamalar var ondan alırım

baris3434 tarafından yazılan metin:
koltuk kılıfı almak yerıne git dosemecıler 60 tl buna verene kadar 100 tl cıvarına adamlar dıksın senın araca gore daha ıyı olur,,bu tarz kılıflar daha öncede kulandım bır tuhaf duruyor bence,,,ayrıca su dıreksıyon sımıdı ve vıtes korugunun oldugu set almıstım bence bes para etmez yıne de fıkır senın ama ben begenmedım sadece dıreksıyon sımıdını kullanıyorum onuda cok guzel derı kaplamalar var ondan alırım

Kılıf konusunda paraya kıyarsanız orjinal bişii isterseniz yer önerebilirim. Babam benim koltuk kılıflarını orjinal zannettiydi 🙂

su kaydırıcı yerine camları cila ile sil aynı şey oluyor cam su tutmuyor

teşekkürler
galba araba için internetten alışveriş yapmak riskli en iyisi otomarketten kendin gidip alman

ecdoblo22 tarafından yazılan metin:

(link)

(link)

(link)

(link)

DİĞER

(link)

(link)

bende model araba hastalığıda 75 adet klaasik maket arabam var 2 tanede doblo malibu maketim bu tip maketleri eminönünde bulabilirsiniz doblo maketlerinide birmot hediye etmişti

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
koltuk kılıfı almak yerıne git dosemecıler 60 tl buna verene kadar 100 tl cıvarına adamlar dıksın senın araca gore daha ıyı olur,,bu tarz kılıflar daha öncede kulandım bır tuhaf duruyor bence,,,ayrıca su dıreksıyon sımıdı ve vıtes korugunun oldugu set almıstım bence bes para etmez yıne de fıkır senın ama ben begenmedım sadece dıreksıyon sımıdını kullanıyorum onuda cok guzel derı kaplamalar var ondan alırım

Kılıf konusunda paraya kıyarsanız orjinal bişii isterseniz yer önerebilirim. Babam benim koltuk kılıflarını orjinal zannettiydi 🙂

ne kadar paraya kıymamız lazım

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

ne kadar paraya kıymamız lazım

Ben 150TL ye yaptırmıştım.

ARKADAŞLAR, KOLTUK KILIFLARINI NASIL TAKICAZ YAAA??
KOLTUKLARIN BAŞLIKLARI ÇIKMIYOR??????????? KIRALIMMI? 🙂

1SENEDİR ANCAK ALDIM KILIFLARI...
3 AYDIRDA TAKMAK İÇİN BEKLİYORUM , KAFALIKLAR CIKMIYOR .
ACİL YARDIM EDİN DE, BİTSİN BU HASRETLIK 🙂[download]:o[/download]

slmm nasılsınız? baris3434 nereyı tavsıye edıyorsunuz kılaf konusunda mesajınızı beklıyorumm şimdiden tesekkuler...

slmm nasılsınız? baris3434 nereyı tavsıye edıyorsunuz kılaf konusunda mesajınızı beklıyorumm şimdiden tesekkuler...

sevgili kardesim baris 3434 e mesaj yazmissin ama arkadasimizin mesaji aralik 2011 tarihine ait dikkat ettiysen....sana ben yardimci olayim......sitenin ana sayfasinda. SNT GARAGE yazan bir banner var orasi bizim sitenin resmi tedarikcisi ve tuningcisi. uzerine tikla bannerin veya telini ara sana yardimci olsunlar......turkiyenin heryerine kapida odemelide gonderiyorlar...

sevgili kardesim baris 3434 e mesaj yazmissin ama arkadasimizin mesaji aralik 2011 tarihine ait dikkat ettiysen....sana ben yardimci olayim......sitenin ana sayfasinda. SNT GARAGE yazan bir banner var orasi bizim sitenin resmi tedarikcisi ve tuningcisi. uzerine tikla bannerin veya telini ara sana yardimci olsunlar......turkiyenin heryerine kapida odemelide gonderiyorlar...

*tup**tup**tup*

Back