2008 DEN BERİ İLK MARŞ'DA ALMADI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan replay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

replay

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar aracım 2008 model sabah fırına ekmek almaya giderken her zamanki gibi kontağı actım ve ışıkların sönmesini bekledim ondan sonra bastım marşa Gıy etti almadı sonra 2. kez tekrar aynı şekilde actım kapattım ışıklar söndü bu sefer oldu ilk defa böyle birşey başıma geliyor . Not : Akü 72 amper yeni İnci.

geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur uzun zamandır bende buna benzer bir durumla uğraşıyorum sonunda
çözüm bulduk gibi birşey 🙁🙁🙁

Teşekkürler arac biraz eğimde duruyordu mazotta fazla yoktu acaba ondan olabilirmi ?
Siz nasıl çözümü buldunuz ?

bendeki sorun arabam 3. marştan sonra 15-20 sn basılı tuttuktan sonra alıyordu. meğer akşamları aracı park edince
mazot sabaha kadar gerii çekiliyor sabahta ilk marşta ondan almıyormuş. Bizde mazot filitresinin uç kısmına mazot geri gitmesin
diye ufak bir aparat taktık adını unuttum şimdi bu sabah denedim hiç bir sıkıntı olmadı araba tek marş aldı
bana maaliyeti 5 + 5 = 10 TL 🙂

Teşekkürler arac biraz eğimde duruyordu mazotta fazla yoktu acaba ondan olabilirmi ?
Siz nasıl çözümü buldunuz ?
şimdi senin durum daha farklı hani pek bilgim yok sadece fikir üretmek istiyorum arkadaşlarım akşama doğru kesin yardımcı
olurlar sanada En son ne zaman marş dinamosunu söktürdün baktırdın , acaba diyorum dişliler gitmiş yada kömür bitmiş
olabilir mi ki marşa basınca boşa döner gibi gıyy gıyy bassın.
kusura bakma sadece kafama takıldı doğru yada yanlış ?

Peki 2008'den beri ilk marşta almıyorda, hiç ustaya göstermediniz mi aracı?

2008 den beri ilk defa oldu diyor.marş dinamosuna bir baktırın dişlilierde sıkıntı olabilir.

Aynen ilk defa böyle birşey yaptı bugün o kadar yere gittim hiç yapmadı şuana kadar.

kutup başalarını kontrol ettir.oksitlenme olabilir.

bizim 1.2 dede olmuştu kabloları falan oynattık çalıştı bir kaç hafta öle sürdü şimdi sıkıntı kalmadı

2008 den beri ilk defa oldu diyor.marş dinamosuna bir baktırın dişlilierde sıkıntı olabilir.

Konu başlığından dolayı yanlış anlamışım. 🙂

bi daha yaptı mı peki. bir defaya mahsussa sıkıntı edilecek bir durum yoktur diye tahmin ediyorum.

Konu başlığından dolayı yanlış anlamışım. 🙂

sıkıntı yok olur böyle vakalar.

olur böyle vakalar , Mehmet abi yakalar

sıkıntı yok 🙂🙂🙂

bi daha yaptı mı peki. bir defaya mahsussa sıkıntı edilecek bir durum yoktur diye tahmin ediyorum.
Yok yapmadı o gün baya bir gezdim sağa sola hiç yapmadı.Ama miğde bulandırıcı birşey yani

kutup başalarını kontrol ettir.oksitlenme olabilir.
WD-40 en iyi ve kesin çözüm ben sürekli kullanırım

bence fazla abartıyorsunuz.. miğde bulandıracak bi durum yok ortada alt tarafı biraz geç almış marşı. kaldıki bir sefere mahsus *dull*

abi senin miğden bulanıyorsa ben direk istifra edeyim ozaman 3 aydır arabam 4. marşta çalışıyordu 🙂🙂🙂🙂

Back