2007 Doblo1.3 Multijet geç çalışma

Mücahit042

Yeni Üye
Doblo
Adı
Mücahit
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Çiftçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Beyaz
Aracıma yeni enjektör memeleri yapıldı. Sabah dumanlı çalışıyor bir süre.2 uzun marş ile alıyor. Sonra dumanlı dumanlı 5 dakika çalışıyor. Isınınca kesiliyor. Isıtma bujileri çalışıyor. Mazot Shell kullanıyorum. Su eksiltme yok. İmmobilizer dediler yeni konTak çıkarttım. Beyin dediler kontrol ettirdim. Depo pompası kontrol edildi. Hortumlar kontrol edildi. Sadece pompa kaldı ele alınmayan. Vallaha bıktım yardımcı olabilecek biri varmı. Arabadan soguttular.

Aracıma yeni enjektör memeleri yapıldı. Sabah dumanlı çalışıyor bir süre.2 uzun marş ile alıyor. Sonra dumanlı dumanlı 5 dakika çalışıyor. Isınınca kesiliyor. Isıtma bujileri çalışıyor. Mazot Shell kullanıyorum. Su eksiltme yok. İmmobilizer dediler yeni konTak çıkarttım. Beyin dediler kontrol ettirdim. Depo pompası kontrol edildi. Hortumlar kontrol edildi. Sadece pompa kaldı ele alınmayan. Vallaha bıktım yardımcı olabilecek biri varmı. Arabadan soguttular.
Walflerine bir baksınlar bizde de 2013 model de öyle bir sıkıntı oldu enjektör ve walflerden olduğunu söylediler ama pompa da yapabilir pompayi da kontrol ettir

Ankarada iseniz zirve pompa sponsorumuz yardımcı olacaktır inşaallah. Yoksa iletişime geçin faydası olacaktır.

Aynı mevzu benim 2010 dobloda olmuştu Egr kurum kaplamisti birde devimetre sorunlu calisiyordu ikiside temizlendi mevzu ortadan kalkmisti...

Ustalar amacı çözüm değil para olunca. İnsanı çileden çıkarıyor. Arabaya binmek ten soğudum. Eşek alıp binesim var yeminle

Back