Anlatmak istediğim oydu kaput ile far arası dışarıdan bakınca ledin sarılığı belli olmuyor ama far altına yapılınca led olduğu gibi görünüyor.........................kardelenkurt tarafından yazılan metin:
bende de aynı ledler var..radyodan kazanmıştım..
kaput ile far arasından yani far üstüne uyguladım parklara bağladım..Parkları yakınca onlarda yanıyor ne güzel..
emre18 tarafından yazılan metin:
abilerim resim koyamıcam çünkü muayneye giderken söktüm ledleri *realsad*
Emre kardeşim resimi büyültüp baktım nedense şerit boya gibiduruyor led ler sen başka bir çeşit led mi kullandın...............emre18 tarafından yazılan metin:
abilerim resim koyamıcam çünkü muayneye giderken söktüm ledleri *realsad*
Yok kardeşim çok geniş duruyor ve çok beyaz led şerit farklı birşey mi onu anlamaya çalışıyorum çok belirgin yani geniş audi gündüz farı gibi durmuş onu anlamaya çalışıyorum....emre18 tarafından yazılan metin:
yok abi bildiğin led resmi çektiğimde daha bağlıyordum kabblolaarıyla fln uraşıyordum ne boyası nerden çıkardın boyayı abicim 😉
Hııımmmm şimdi anladım ben hala düşünüyorum acaba 2 sıramı çekti diye...anladım foto öyle gösteriyor.....emre18 tarafından yazılan metin:
resimden öyle kalın duruyor normalde sadece şerit gibi yanıyordu
emre18 tarafından yazılan metin:
silikonlu led su geçirmeyeninden far altına yapıştırdım park lambalarına bağladım maliyet 15 tl
Uploaded with