2007 1.4 benzinli

Talhasfroglu

Azimli Üye
Doblo
Adı
Talha
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo

Fiat Connect Kampanyası
Selamünaleyküm Allah rızası için aylardır değişmeyen parça yapılmayan işlem kalmadı sensörler,dişliler,kol,yatak,gömlek,pistonlar ayriyeten beyin kontrolü ve tesisat kontrolü yapıldı araç arıza lambası yakıp 3000 devri geçmiyor ankara da aklında olan başına gelen varsa lütfen yardım istiyorum 35.000 ₺ harcadım

Selamünaleyküm Allah rızası için aylardır değişmeyen parça yapılmayan işlem kalmadı sensörler,dişliler,kol,yatak,gömlek,pistonlar ayriyeten beyin kontrolü ve tesisat kontrolü yapıldı araç arıza lambası yakıp 3000 devri geçmiyor ankara da aklında olan başına gelen varsa lütfen yardım istiyorum 35.000 ₺ harcadım
Geçmiş olsun sakinlik ve sükunetle çözülmeyecek iş yok öncelikle arıza ne veriyor bana buraya atarmısınız

Şanzıman kontrolü yapıldı mı sensörü doğru ölçüm veriyor mu benim önerim sensörü ile beraber şanzıman ve debriyaj baskı balata alt ve üst merkez kontrolünü yaptırmanız.insallah çözüme kavuşursunuz.

Şanzıman kontrolü yapıldı mı sensörü doğru ölçüm veriyor mu benim önerim sensörü ile beraber şanzıman ve debriyaj baskı balata alt ve üst merkez kontrolünü yaptırmanız.insallah çözüme kavuşursunuz.
Okuyucu var mı 1.4 te

Eyvallah ustam baktıralım ona teşekkür ederim

Ankara'da başkent oto sanayi de Ayyıldız Oto Erdinç usta sponsorumuzdur.
Bir de ona gösterin isterseniz. Fiat tan çıkma ustadır.

Araç cihaza bağlandığında hangi arızayı verdi ? Bu kadar harcamanıza o arabanın motoru 0 ayarında olması lazım. Aynı sorun bende de olmuştu eksantrik kam milinin konumlandırılması adında arıza verdi ve o parça değişince sorun düzeldi.

Aynı arza cikti karşımıza ama hiç bir işe yaramadı sensörler hep sıfır takıldı gene aynı daha 10dk önce yolda kaldım gene

Selamün aleyküm.kardes aynı rezillik bendede var.2006 model 1.4 doblom var.motor yeni yapıldı a dan Z ye kadar bütün parçaları değişti.motor yapıldıktan sonra araba gitmiyor.devir 3 3.5 anca görüyor.obd cihazına bağladım 2 hata veriyor 1.cisi p0340 ekzantik mili konum sensörü.2. cisi p0571 crus kontrol hatası veriyor.butun sensörleri değiştirdim.yok gene aynı.kafayi yiyicem kime gittiysem ondan sundandir.ben anlamam diyip baştan saviyorlar.1 haftadır deli etti beni.yok bulamadık bir türlü.sen ne yaptın çözdü mu sıkıntıyı.

Merhabalar 2006 model 1.4 benzinli lpgli aynı araçtan aynı sorundan bende yaşıyorum 3 bin deviri gecmiyor motor arıza lambası yanıyor benimkide bi 10.000 yedi ama hala bişey yok beyin elden geçti elektrik tesisatı - gaz müşhürü hepsi bakıldı ama hep düzeltikden bi gaza basınca gaz kesip arazıa verip devir düşürüyor aşırı mağduruz umarım çözebilirz bu sorunu bilen biri çıksa keşke geçmiş olsun

Back