2007 1.3 D2 garaj arabası

sedatbnd

Azimli Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ilk-sahibi-emekli-astsubaydan-170372434/detay/
Aslında aracı satıp satmama konusunda kararsızım. Arkanın makaslı olması sebebiyle kasislerde zıplaması ve uzun yolda sağ bacağımı ağrıtması dışında bi şikayetim yok. (Yılda 3 sefer falan memlekete gidip geliyorum 750 km) Yeni kasa Berlingo aklımdan geçiyo, arkalar amortisör, sonradan hız sabitleyicide takılıyormuş. ama ticari sonuçta dağlar kadar fark olmaz heralde. Bi de benimki kadar temizini bulabilirmiyim bilmiyorum. Yoksa D3 premio mu alsam, D2 ye göre konforu nasıldır acaba? Sizinde değerli görüşlerinizi almak istedim. Saygılar...

doblonuz gerçekten çok temız maşallah fakat sürücü koltuğu neden öyle kırışmış hayırlı satışlar

bu sınıfta d3 ün bi link bağmsız süspansiyonu ile ününü duymamanıza şaşırdım çünkü d3 ün bi linki asla diğer rakipleri ile karşılaştırılamaz çünkü d3 ün süspansiyonu tam bağımsız bence hemen bi d3 test edin konforun tadını doyasaya yaşayın hayırlı olsun

Teşekür ederim. Ön konsolun fotoğrafını çekebilmek için ön koltuk sırtlıklarını yatırmıştım ondan kırışmıştır.

Berlingonun d2den bi farki olacagini sanmiyorum d3 alin bence. Hayirli satislar

hayırlı satışlar 🙂 d3 1.6 premio alın hiç pişman olmazsınız en azından fiat bayisine gidip test edin 🙂

Berlingoda rahat ama bı d3 degıl ozellikle km arttıkca tıkırtılar ön takım problemlerı cok can sıkıcı

doblonuz gerçekten çok temız maşallah fakat sürücü koltuğu neden öyle kırışmış hayırlı satışlar

bu sınıfta d3 ün bi link bağmsız süspansiyonu ile ününü duymamanıza şaşırdım çünkü d3 ün bi linki asla diğer rakipleri ile karşılaştırılamaz çünkü d3 ün süspansiyonu tam bağımsız bence hemen bi d3 test edin konforun tadını doyasaya yaşayın hayırlı olsun

*clap*sınıfında d3 tek.otomobillerden bile konforlu.*clap*

Hayırlı satışlar.. Doblodan şaşmayın bence.....

ben yolda berlingo ctroen görünce parça atıcak die korkuyorum d3 daha iyi

gerçekten d3 e alışınca diğer arabalar takoz gibi geliyor

birde şunuda söyliyeyim dusterın 4x4 ünde bağımsız süspansiyon var oda çok rahat geldi bana

gerçekten d3 e alışınca diğer arabalar takoz gibi geliyor

birde şunuda söyliyeyim dusterın 4x4 ünde bağımsız süspansiyon var oda çok rahat geldi bana
30 bin lirayi pek asmayim diyorum, ya da benimkini biraz süsleyip binicem bu gidişle, sis farı -port bagaj falan.. Orijinal port bagaj bakıyorum da bulamadim, aksesuar icin olanlari da cok basit, emanet gibi duruyor.

30 bintlye d3 alabilirsiniz 2010 2011 elagance temiz bir doblo bulabilirsinizz hatta forumda bi uyede çok temiz elagance vardı esp paketli çok güzel bi araba

Back