2006 model araba kışın çalışmadı :))

ank_erdogan

Aktif Üye
beyler 1.9 aracım acil bi işim vardı kışın - 12 derecede araca bindim çalıştırdım çalıştı tekledi stop etti dedim allah allah hiç etmeyen araba bi daha deniyim dedim çalışır giib oldu çalışmadı 🙂) şaşırdım 2 3 daha denedim yok servisi aradım benzin koy abi dediler gittim işimi taksiyle hallettim gelirken taksiyle 10 lt lik şişeye mazot aldım geldim koydum çalıştıdım yok gine çekiciyi aradım dedim 2 3 daha denim aküde bitti 🙂) çekici geldi koyduk gittik servise aracın kelebek valfi bozulmuş ondan arasına 100 tl sıkışmış 🙂)) halbuse daha 40000 bin bakımı 2 3 ay önce yapıldı

arkadaş geçmiş olsun. servisler bence işini pek iyi yapmıyor. bizim akü servisten geldikten 500 km sonra bitti.

ank_erdogan tarafından yazılan metin:
beyler 1.9 aracım acil bi işim vardı kışın - 12 derecede araca bindim çalıştırdım çalıştı tekledi stop etti dedim allah allah hiç etmeyen araba bi daha deniyim dedim çalışır giib oldu çalışmadı 🙂) şaşırdım 2 3 daha denedim yok servisi aradım benzin koy abi dediler gittim işimi taksiyle hallettim gelirken taksiyle 10 lt lik şişeye mazot aldım geldim koydum çalıştıdım yok gine çekiciyi aradım dedim 2 3 daha denim aküde bitti 🙂) çekici geldi koyduk gittik servise aracın kelebek valfi bozulmuş ondan arasına 100 tl sıkışmış 🙂)) halbuse daha 40000 bin bakımı 2 3 ay önce yapıldı

keşke arabanın ön tarafına karton yada muşamba koysaydın soğuk havanın girmesini önlerdi belki 🙂 servis minibüsleri hep öyle yapıyo çünkü

🙂 evt te onla alakası yok kardeşim valf bozulmuş motoru açmıomuş o yani

sorunu buldunmu??çalışıyomu artık doblo

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
🙂 evt te onla alakası yok kardeşim valf bozulmuş motoru açmıomuş o yani

sorunu buldunmu??çalışıyomu artık doblo

evt evt dedim ya kelebek valf yüzünden die 🙂)

Benim aklıma düşende o bizim yaralı kuş sabahları 9 gibi çıkıyorum evden geçen ay ilk basışda çalışmıyordu 2. 3. basışda çalışıyordu ustaya gittim kızdırmaların 1i patlamış 4ü orjinaliyle degişti. Bu haftada marşa basıyorum gıvvgıvvgıvvv yapıyor devir oynuyor gecikmeyle çalışıyor. Aküm saglam koç gibi

aceba bizim kelebek valfinde bişey mi var ?

gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:

Benim aklıma düşende o bizim yaralı kuş sabahları 9 gibi çıkıyorum evden geçen ay ilk basışda çalışmıyordu 2. 3. basışda çalışıyordu ustaya gittim kızdırmaların 1i patlamış 4ü orjinaliyle degişti. Bu haftada marşa basıyorum gıvvgıvvgıvvv yapıyor devir oynuyor gecikmeyle çalışıyor. Aküm saglam koç gibi

Marş motorunu kontrol ettirdiniz mi ben sorunun kelebek valfi ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:

Marş motorunu kontrol ettirdiniz mi ben sorunun kelebek valfi ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Yok kontrol ettirmedim ama 2011in ilk 6aylık vergisini internetden ödemiştik (aşagı yukarı 1 yıl olacak işte)
bosch car servisinde ücretsiz check up yaptırdık marş gücü %88 çıkmıştı

Back