cuneytefeozar Azimli Üye Doblo Kayıt 15 Aralık 2020 Mesaj 12 Yaş 36 Adı Cüneyt Efe Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Dijital Pazarlama Aracınız Doblo Modeli Active Motor 1.4 Araç Yılı 2006 Renk Gri 13 Eylül 2022 #1 Selamlar, 2006 doblo araç için ekranlı teyp ve hoparlör almak istiyorum. 2500 tl limitim var. Jameson bir model var. 4x45w ses çıkışı (link) kısacası hoparlör ve ekranlı teyp ne önerirsiniz?
Selamlar, 2006 doblo araç için ekranlı teyp ve hoparlör almak istiyorum. 2500 tl limitim var. Jameson bir model var. 4x45w ses çıkışı (link) kısacası hoparlör ve ekranlı teyp ne önerirsiniz?
C Cannusta Aktif Üye Doblo Kayıt 4 Nisan 2022 Mesaj 59 Yaş 35 Adı Can Kan Grubu A RH + Şehir Ankara Aracınız Doblo 17 Eylül 2022 #2 Usta bence dobloya ekranli teyp gitmiyor eski kasalara yukarıya doğru yukseliyor ekranli teyplerin cogu çin işi kalitesiz sana onerim sony pioneer ya da kenwood un kaliteli teyplerini al.
Usta bence dobloya ekranli teyp gitmiyor eski kasalara yukarıya doğru yukseliyor ekranli teyplerin cogu çin işi kalitesiz sana onerim sony pioneer ya da kenwood un kaliteli teyplerini al.